Yrittäjä, miten voit osallistua suurempiin tarjouksiin kuin mihin omat rahkeesi yksin riittää?

Kuntakummi-hankkeen aikana on keskusteltu eri Pirkanmaan paikkakunnilla paljon työvoimatilanteista, joillakin toimialoilla työvoimapulasta sekä siitä, miten yksinyrittäjän yritys voisi kasvaa, jos ensimmäisen henkilön palkkaamisen kynnys tuntuu suurelta. Varsinkin yksinyrittäjät kipuilevat työmäärien kanssa välillä kausiluonteisesti, jotkut jatkuvasti eikä omaa aikaa aina löydy kunnon ylläpitämiseen. Ennakoimalla suunnitellaan asioita erilaisiin tuleviin tilanteisiin.

Ennakointi alkaa asioihin perehtymisellä. Jos aikasi riittää tiedon etsimiseen, se kannattaa aloittaa heti. Kasvun Eväät -hankkeen aikana toteutettiin Kasvun Eväät -opas, jossa on linkkejä myös niihin vaihtoehtoihin, miten yrittäjät voivat yhdessä tehdä tarjouksia suurempiin tarjouspyyntöihin. Konsortion muodostamisvaihtoehtoja on useita. Oppaan voit ladata tästä. Kasvun Eväät -opas

Kun asioihin ei ole aikaa perehtyä, apunasi voi tällöin toimia yrityskummi, joka katsoo asioita ulkoapäin ja herättelee ajattelemaan muitakin vaihtoehtoja kuin työpäivän venyttämisen. Yrityskummit eivät ole pelkästään suuria yrityksiä varten vaan kaikkia yrittäjiä ja toimivia yrityksiä auttamassa. Ota yhteyttä ajoissa ja ennakoi, miten sinun yrittäjyyttäsi voisi auttaa henkilökohtaisella yritysmentoroinnilla. Yrityskummille voit kertoa tilanteestasi luottamuksellisesti. Tilaa maksuton starttiklinikka ja pääset jo hyvin perille, millaista yrityskummien mentorointi voi olla. Se ei sido sinua vielä mihinkään. https://www.yrityskummit.net/miten-saan-yrityskummin/ ja meiltä saa kysyä matalalla kynnyksellä ihan mitä vaan.

Ajankohtaista

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrittäjän tärkeät tunnusluvut

Viennistä kansainvälistymiseen

Takaisin ylös