Pirkanmaan Yrityskummit esittäytyvät

Olemme esittelleet Pirkanmaan Yrityskummien toimintaa toukokuussa monella foorumilla: Pirkanmaan Ekonomit, Old Round Tablers ja Tampereen Teknillinen Seura.

Toukokuun alussa esittelimme toimintaamme Pirkanmaan Ekonomeille. Kuulimme tilaisuudessa esityksen Kauppakamarin edunvalvonnasta ja koulutustoiminnasta. Se kirvoitti hyvän keskustelun rekrytoinnin haasteista tänä päivänä. Yrityskummien puolelta kerroimme toiminnan periaatteista ja laajuudesta. Tätä täydensivät hyvin kaksi Pirkanmaan Ekonomien jäsentä kertomalla omakohtaisista kummikokemuksista.

Old Round Tablers jäsenten kuukausitapaamisessa kerroimme niin ikään toiminnastamme. Sen volyymi yllätti kuulijat ja synnytti hyvän keskustelun työstämme sekä sen vaikuttavuudesta.

Tampereen Teknillinen Seura järjesti tutustumisen Tampereen yliopiston toimintaan Kampusklubilla Hervannassa. Paikalla oli runsas joukko seuran jäseniä ja yliopiston edustajia. Kuulimme hienoja katsauksia tulevaisuuden trendeistä sekä uusista teknologioista. Tämä oli hyvä foorumi kertoa myös Pirkanmaan yrityskummien toiminnasta. Saimmekin useita kiinnostavia kontakteja kummitoiminnasta kiinnostuneilta tilaisuuden päätteeksi pidetyssä verkottumistilaisuudessa. Kiitos Tampereen Teknilliselle Seuralle ja Kampusklubille.

Kysyntä yrityskummien palveluille ja asiantuntemukselle on selvässä kasvussa. Onneksi saimme viime vuonna kaikkiaan 18 uutta kummia, joista viisi oli naisia. Tämä vuosi on alkanut hyvin uusien kummien rekrytoinnissa, tähän mennessä seitsemän uutta kummia. Me tarvitsemmekin koko ajan lisää hyvän yrittäjätaustan sekä liiketoiminnan johtamiskokemuksen omaavia kummeja. Ota yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi.

We want more business mentors!

Jouko Suokas

Ajankohtaista

Asiakaskuuntelun antia

Lue lisää: Asiakaskuuntelun antia

Yrityskummit ovat Tampereen pormestarille kokemuksen ääni

Lue lisää: Yrityskummit ovat Tampereen pormestarille kokemuksen ääni

Pirkanmaan Yrityskummit valitsi Ari Nevalan Vuoden 2021 yrityskummiksi

Lue lisää: Pirkanmaan Yrityskummit valitsi Ari Nevalan Vuoden 2021 yrityskummiksi

Harri Meller vastaanotti Suomen Leijonan ansioristin

Lue lisää: Harri Meller vastaanotti Suomen Leijonan ansioristin
Takaisin ylös