Tutustu uusiin kummeihin

Leena Meller

”Olen Leena Meller, 63, ja olen elokuusta alkaen voinut tituleerata itseäni eläkeläiseksi. Olen tehnyt pitkän työuran pääasiassa HR-tehtävissä, joskin mukaan on mahtunut myös reilu rupeama viestinnän parissa siinä rinnalla. HR-päällikkönä keskityin ennen kaikkea osaamisen kehittämiseen, rekrytointiin ja myös muutosjohtamiseen ja esimiestyöhön. Olen työskennellyt urani aikana sekä elintarvike-teollisuudessa että tietoliikennebisneksessä ja ollut myös aktiivisesti mukana erilaisissa maa- ja valtakunnallisissa foorumeissa kehittämässä oppimista ja työelämäyhteyksiä. Taustaltani olen FM ja eMBA. Vapaa-aikani kuluu ulkoillessa golfin ja myös talviurheilun parissa – mökkeilyä ja matkailua unohtamatta. Kulttuuria kuluttaisin jatkossa mielelläni enemmänkin kuin tähän asti on ollut aikataulusyistä mahdollista.”

Mikko Kuuppo

” Olen Mikko Kuuppo, 52. Toimin Isku Oy:ssä operatiivisena johtajana (COO). Myynnin ”korkeakoulun” kävin 90-luvulla Canonilla sekä silloisessa puhelinyhtiömaailmassa (DNA, Finnet Plus, Finnet Com ja Tampereen Puhelin). 2000-luvun työuraani on liittynyt lähinnä eri liiketoimintojen käynnistämisiä sekä johtamista. Isku Oy:ssä olen ollut vuodesta 2009 lähtien. Uskon, että vahvimmat ominaisuuteni yritysmaailmassa ovat kyky motivoida ja innostaa, positiivinen ajatteluni, idearikkaus ja ehkä myös rohkeus muuttaa suuntaa tarvittaessa. Harrastuksistani ykköset ovat golf ja moottoripyöräily.

Matti Hannula

”Olen Matti Hannula, 63, juuri eläköitynyt myyntipäällikkö. Minulla on pitkä työkokemus energia-alan automaatiosta Valmet Automation Oy:ssä. Osana työnkuvaani ovat olleet myynti, projektitoimitukset, julkiset hankinnat myös EU alueella, tuotanto, logistiikka sekä EU alueen viennin kehitys ja hankkeet. Olen seurannut suomalaista ja pirkanmaalaista energia-alaa näköalapaikalta pitkään. Avoin ja ratkaisukeskeinen ajattelu on ohjannut työtäni ja mielenkiintoani, joka on kohdistunut bioenergia-alan kehitykseen ja yhteistyö Pirkanmaalla. Vapaa-ajallani harrastan puutarhanhoitoa, nikkarointia ja valokuvausta.”

Ari Raatikainen

”Olen Ari Raatikainen, 48, IT palvelupäällikkö sekä yrittäjä Lempäälästä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus tietotekniikan ja projektinhallinnan alalta. Vuosien aikana olen vetänyt erilaisia ohjelmistoprojekteja, toiminut IT-asiantuntijatiimien esimiehenä ja tietojärjestelmistä vastaavana asiakaspalvelupäällikkönä. Johtamistyön lisäksi minulla on erityisosaamista selain- ja mobiiliohjelmistojen kehityksestä, informaatiohallinnasta (CRM, CMS, PDMS) sekä ulkoistamishankkeiden suunnittelusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Vapaa-aikana ja aina kun mahdollista suuntaan joko kuntosalille, uimaan tai liikkumaan koiramme kanssa. Pidän myös teatterista, ruoanlaitosta sekä jalkapallon, yleisurheilun ja jääkiekon seuraamisesta.”

Ajankohtaista

Monipalveluyrittäjällä menee nyt hyvin, mutta kaiken katkeaminen oli hyvin lähellä

KUNTAKUMMI-HANKE VAUHTIIN

Pirkanmaa on iskussa taantumasta huolimatta

Takaisin ylös