TÄMÄ VUOSI ON JUHLAN JA TEKEMISEN VUOSI

Yritysklinikat vetävät

Pirkanmaan Yrityskummien toiminnanjohtaja Tapani Kaskela

Kummitoimintamme on juhlavuotenamme jatkunut ennätysvuoden 2022 jälkeen edelleen vauhdikkaasti. Kummien kokemusta ja  sparrausapua/mentorointia yrityksissä tarvitaan entistä enemmän sekä klinikkakeskusteluina  että oman yrityskummin muodossa. Kummiyrityksiä on tällä hetkellä pyöreästi sata.

Vuoden ensimmäisellä  kvartaalilla olemme pitäneet erityyppisiä yritysklinikoita jo reilut 60 kpl ja yrittäjät ovat antaneet hyvää palautetta.  Uusia aktiivisia kummijäseniä olemme saaneet mukaan  kymmenen, joista seitsemän esittelee itsensä tässä uutiskirjeessä.

”Kasvun Eväät” puhuttelee yksinyrittäjiä

Pirkanmaan Yrityskummien Kasvun Eväät -hankkeen yksinyrittäjille suunnatussa palvelussa on mukana jo lähes sata yksinyrittäjää eri puolilta Pirkanmaata. Mukaan ehtii vielä hyvin, palvelu päättyy 31.7.2023. Paikallinen verkostoyhteistyö tilaisuuksissa on toiminut erittäin hyvin, osallistujia/yrittäjiä on tilaisuuksissa riittänyt ja moniulotteisia keskusteluja on käyty runsaasti. Kiitokset kumppaneille. Tiivis yrityskummien vierailutahti  Pirkanmaan kuntiin jatkuu koko kevään; ks. seuraavat käyntikohteet verkosta  Kasvun Eväät -kuntakäynnit kevät 2023/.

Juhlakirjassa on muutakin kuin kummien juhlaa

Kokemus auttaa yrityskummitoimintaa 30 vuotta Pirkanmaalla -juhlakirjamme julkaistiin helmikuussa. Kirja on saanut runsaasti hyvää palautetta sekä kiinnostavasta sisällöstä että luettavuudesta. Kirjoittajat Annikaisa Knuutila ja Mika Setälä onnistuvat hienosti työssään.  Kirja löytyy verkkosivuillamme Pirkanmaan Yrityskummit Kokemus-auttaa .

Sotealan yrityksillä tarve kehittää yritystään

Soteala elää tällä hetkellä tulevaisuuden haasteiden myllerryksessä. Sotealan yrittäjiä on aina ollut mukana toiminnassamme, mutta nyt niiden määrä on selvästi lisääntynyt. Me yrityskummit emme ole sotealan ammattilaisia, mutta liiketoiminnan kehittämiskokemuksemme auttaa myös sotealan yrityksiä kehittämään toimintaansa sekä verkostoitumaan muiden alan toimijoiden kanssa.

Verkkosivuillamme tuoretta tietoa   

Verkkosivumme ovat saaneet uutta ja päivitettyä sisältöä. Jo etusivulta löytyy strategiamme hyvä kuvanelikko, joka kertoo toimintamme perustat, vaikuttavuuslukuja ja strategiset suuntaviivat  https://www.yrityskummit.net/ . Tulosten saavuttaminen on ollut mahdollista kokeneiden yrityskummien sekä eri toimijoiden kanssa toteutuneen merkittävän verkostoyhteistyön avulla.

Hyvillä mielin kohti kevättä!

Tapsa

 

Ajankohtaista

Keskikesän kynnyksellä

Riemukkaasti kohti kevättä, Arvoisa lukija!

30-juhlavuotemme on sujunut aktiivisesti kummityön merkeissä

Takaisin ylös