JUHLATUNNELMA KATOSSA: PIRKANMAAN YRITYSKUMMIT JUHLIVAT 30-VUOTISTAIVALTAAN

Me Pirkanmaan Yrityskummit juhlimme 30-vuotista matkaamme tyylikkäästi Raatihuoneella. Tapahtuma käynnistyi Tampereen apulaispormestari Ilkka Sasin tervehdyksellä ja jatkui vuoden 2023 kummiyrityksen julkistamisella. Lämpimät onnittelut vielä DC Works ja Marko Husu yrityskumminaan Heikki Ärrälä. Tämän jälkeen julkistettiin Pirkanmaan Yrityskummit ry:n kunniajäsen Harri Meller merkittävästä työstään sekä yrityskummina että toiminnanjohtajana vuosina 2013-2019. Yhdessä kumppaniemme kanssa olemme onnistuneet tekemään vaikuttavaa työtämme ja auttamaan yrityksiä menestymään.

Juhlat jatkuivat historiamuistelujen parissa Ravintola Koskessa ja Mika Setälä, Kokemus auttaa – 30 vuotta kummitoimintaa Pirkanmaalla -juhlakirjan toisena kirjoittajana, kertasi historiallista yrityskummien matkaa tähän päivään saakka. Välillä meitä viihdyttivät Ari Nevala, kitara ja flyygelitorvi sekä Pasi Heino, piano.

Saimme juhlaamme huipennuksen, kun kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikonen saapui tuomaan tervehdyksensä ja kiitokset merkittävästä työstä yritysten kasvuedellytysten auttamisessa Pirkanmaalla ja onnittelut samalla roolissaan Kuntakummi-hankkeen suojelijana. Hän toivotti yrityskummeille menestystä myös seuraavalle 30 vuodelle.

Pasi Heino jatkoi viihdyttämistämme muikeiden juontojen avulla. Jatkoimme iltaa herkullisen ruoan parissa mukavassa seurassa rupatellen sekä luoden kaikille osallistujille hauskaakin hauskemman tunnelmallisen kokemuksen, kun estradille astuivat Lasi-Pasi ja Posliinipojat.

Teksti: Sari Neva-aho
Kuvat: @kuvauspalvelusalopino

Edit: korjattu Ari Nevalan toiseksi instrumentiksi flyygelitorvi (aiemmin trumpetti)

 

Katso kuvia tästä

Ajankohtaista

Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Takaisin ylös