Pirkanmaan Yrityskummien puheenjohtajana jatkaa Tapio Somppi

Juhlapäivämme 24.11. ohjelmaan sisältyi myös sääntöjen mukainen syyskokous. Asialista noudatteli säännöissä määriteltyä listaa.  Kokousvieraat olivat huolella tutustuneet ennakkoon saamiinsa aineistoihin, joista sai tiedon päätettävistä asioista.

Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio saivat sellaisenaan hyväksynnän. Muutoksia palkkio- ja jäsenmaksukäytäntöihin ei tehty. Vaalivaliokunta oli tehnyt henkilövalinnoista ehdotuksen, minkä kokousväki hyväksyi sellaisenaan.  Vuoden 2024 hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tapio Somppi. Samalla hän toimii myös yhdistyksen puheenjohtajana.  Tulevan vuoden hallituksen jäseninä jatkavat Markku Saarinen sekä Jorma Tirkkonen ja uusina hallituksen jäseninä aloittavat  Mika Setälä ja Jukka Turunen.

Työjärjestyksen muut asiat -kohdassa käsiteltiin hallituksen esityksenä kutsuttavaksi yhdistyksen kunniajäseneksi n:o 3 Harri Meller, minkä kokous hyväksyi.  Samalla kerrottiin hallituksen valinneen Vuoden 2023 kummiyritykseksi DC Works Finland Oy:n, jonka kummina on toiminut Heikki Ärrälä.

Ajankohtaista

Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Takaisin ylös