Uudet yrityskummit esittäytyvät

Olen Jouni Raina, 59 v., eMBA.  Asun Tampereella.  Finanssitoimialalla vierähti 38 työvuotta ja näistä lähes 37 vuotta Pohjola Vakuutuksen/OP ryhmän palveluksessa. Valtaosan työurasta olen työskennellyt asiakkuusorganisaation (myynti/hoito) johtamisen parissa, mutta työkokemusta on kertynyt paljon myös vakuutustuotannon, korvaus- ja järjestelmäkehityksen johtamisesta. Erityisen lähellä sydäntäni on aina ollut asiakkaiden auttaminen mitä moninaisissa kysymyksissä/asioissa.

Ja mitä tulee harrastuksiini, ovat niistä ykkösinä Golf kenttien bongaus Suomessa ja maailmalla sekä jääkiekon seuraaminen (Tappara).

 

Olen Timo Sormunen, 43 v. Vaikka olen syntyperäinen tamperelainen, minussa virtaa mielestäni vahvasti keskipohjanmaalainen veri. Minulla on kolme insinöörin tutkintoa, rakennustekniikan insinööri (AMK), ylempi-insinööri (YAMK) sekä diplomi-insinöörin tutkinto. Lisäksi olen hankkinut lukuisia muita rakennustekniikan koulutuksia, muun muassa sisäilmakorjausten osalta.

Työurani on alkanut tamperelaisissa insinööritoimistoissa 2000-luvun alussa. Lopulta päädyin yrittäjäksi vuonna 2009 ja nyt olen toimitusjohtaja yrityksessäni TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:ssä.  Palveluksessa on 15 rakennustekniikan asiantuntijaa tekemässä rakentamisen suunnittelu- ja konsulttipalveluita.

Osaamiseni rakennustekniikan osalta on parhaiten vaativissa korjausrakentamisen tehtävissä keskittyen pitkälti taloyhtiöiden korjaushankkeisiin. Yritystoiminnassa olen saanut mittaamattoman suuren avun, kun lähdin aikanaan yli 10 vuotta sitten mukaan yrityskummitoimintaan ja sain yritykselleni erittäin hyvän kummin Pertti Iivanaisen. Olen saanut häneltä vahvan opin muun muassa myynti- ja asiakastyössä. Näen, että 15 vuoden yrittäjäkokemus yhdessä myyntiosaamisen kanssa on kokemus, jota kannattaa jakaa.

Harrastuksiini kuuluu mökkeily, soittohommat, asuntovaunuilu, urheilu ja ystävien kanssa ajanvietto hyvässä seurassa. Olen aina ollut ”opettajaluonne”.  Viime vuosina olen toiminut pienimuotoisesti Tampereen ammattikorkeakoulussa sivutoimisena opettajana. Auttamalla muita saa hyvä mielen itselleen.

Ajankohtaista

Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Takaisin ylös