NEXT LEVEL 2020 KOKOAA YHTEEN YRITTÄJÄT JA KASVUN ASIANTUNTIJAT

 

Tervetuloa Tampere-taloon keskiviikkona 25.3. klo 12 – 18. Tarjoamme inspiroivia puheenvuoroja, mahdollisuuden tavata muita yrittäjiä ja saada neuvoja yrittäjyyden asiantuntijoilta – kaiken, mitä tarvitset yrityksesi kasvattamiseen!
Yrittäjät
Oletko joskus miettinyt yrityksesi kasvattamista, mutta päämäärätietoinen työ sen eteen on jäänyt arjen kiireen jalkoihin? Kuuletko ulkomaiden kutsun tai olisiko sinulla tarvetta työntekijälle? Mitä ylipäätään on kasvu, ja olisiko sinun yrityksestäsi kasvamaan? Tervetuloa NextLevel 2020 -tapahtumaan ja löydä niin ideoita kuin inspiraatiota yrityksesi kehittämiseen!

Next Level 2020 on jokaiselle jotakin: Kuuntele inspiroivia yrittäjätarinoita, joita yhdistää uniikki näkökulma kasvuun. Sovi etukäteen kahdenkeskisiä tapaamisia muiden osallistujien tai yrittäjyyden asiantuntijan kanssa BusinessMaker-sovelluksen kautta.
Tapaa muita yrittäjiä. Hengaile viihtyisällä lounge-alueella, tutustu uusiin tuttuihin ja hoida samalla kiireellisimmät työasiat järjestykseen.

Tapahtuman verkkosivut ovat osoitteessa nextlevel2020 – käy tutustumassa ja ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma on sinulle maksuton!

Nähdään Tampere-talossa!

Pirkanmaan Yrittäjien Next Level -tiimi

Ajankohtaista

Jukan juttuja osa 6: KIELIKUKKASIA

Lue lisää: Jukan juttuja osa 6: KIELIKUKKASIA

Jukan juttuja osa 5: Kummitusjuttu

Lue lisää: Jukan juttuja osa 5: Kummitusjuttu

Eero Posti – Pirkanmaan Yrityskummien vuoden 2020 yrityskummi

Lue lisää: Eero Posti – Pirkanmaan Yrityskummien vuoden 2020 yrityskummi

osa 3 – Tapasin kollegani ja kyselin kuulumisia. Hän vastasi: ”Kiitos kysymästä, hyvin menee.

Lue lisää: osa 3 – Tapasin kollegani ja kyselin kuulumisia. Hän vastasi: ”Kiitos kysymästä, hyvin menee.
Takaisin ylös