Tukipalvelu yrittäjille

Tarvitsetko tukea yrittäjyyteen? Toimi näin.

Tuntuuko yrittäminen raskaalta tai harkitsetko peräti yritystoiminnan lopettamista? Liian moni yrittäjä jää ahdistavien ajatustensa kanssa yksin – yöt voivat mennä valvoessa, sosiaaliset suhteet kärsiä ja riittämättömyyden tunne vaivata.

Me tiedämme, että ajatukset selkiytyvät jo lyhyellä keskustelulla. Haluamme auttaa sinua välttämään asioiden kasautumisen silloin, kun ahdistus yrityksen tulevaisuudesta painaa mieltäsi.

Tukipalvelusta saat välitöntä apua

Soita palvelunumeroon ja varaa aika tukiklinikalle. Saat nopeasti tukea ja selkeytät ajatuksiasi jo yhdellä tukipalvelun klinikkakäynnillä. Arvioimme yhdessä tilanteesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Maksuttoman tukipalvelun tarjoavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit. Annamme neuvontaa myös puhelimitse tai etäyhteyksien välityksellä.

Tukipalvelu päivystää arkipäivisin kello 9 – 16. 

Soita 03 251 6513

 

Tukiklinikalla kuunnellaan ja keskustellaan luottamuksellisesti.

Tapaat sinulle valitut yrityskummit, jotka tuovat keskusteluun myös oman kokemuksensa ja oppimisensa yrittäjyyden haasteista.

Klinikalla kuuntelemme. Paneudumme yrityksesi tilanteeseen niin, että pääsemme tunnistamaan ongelmia ja ratkomaan niitä. Moni yrityskummi on kokenut lukuisia haasteita uransa aikana ja on valmis tukemaan muita olevia. Puhuminen luotetussa seurassa kannattaa aina. Jo yhden keskustelun jälkeen ajatukset tuntuvat usein kirkkaammilta ja asioiden laittaminen tärkeysjärjestykseen helpottuu.

Asiat selkiytyvät yhteistyöllä ja asiantuntijoiden tuella.

Apunamme on laaja paikallinen ja eri alat läpileikkaava yhteistyöverkosto, joka on sitoutunut yrittäjien tukemiseen. Mikäli haasteenasi ovat esimerkiksi taloudelliset tai terveydelliset asiat, ohjaamme sinut suoraan sinulle nimetyn henkilön luokse.

Kauttamme asiantuntijoiden apu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Meillä on suora yhteys kumppaniverkostomme nimettyihin henkilöihin, jotka ovat sitoutuneet yrityskummien ja yrittäjien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Tukipalveluklinikan jälkeen tarpeisiisi parhaiten soveltuva yrityskummi tukee sinua ratkaisun löytämisessä. Hän ohjaa ja tukee asioiden etenemisessä, jotta saat voimia niihin toimiin, joilla voit lähteä arkeasi rakentamaan

“Kummi on olkapää, johon nojata. Vanhempi yrittäjä tukena oli ihana asia.”

“Parasta kummina olemisessa ovat keskustelut, ongelmien ratkaisu ja se, kun näkee työnsä jäljet”

Suoraa ja henkilökohtaista tukea

  • Pääset keskustelemaan luottamuksellisesti tilanteestasi ja yrittämisen haasteita kohdanneiden kummien kanssa.
  • Yrityskummi sitoutuu tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.
  • Ohjaamme sinut suoraan tarvitsemiesi asiantuntijoiden luo.
  • Tukipalvelu on maksuton.

 

Tukipalvelun nimettyjen asiantuntijoiden yhteistyöverkostomme

Tukea yrittäjän arjen haasteisiin tai raskaaseen mieleen voidaan tarvita nopeastikin. Meillä on suora yhteys ja nimetyt henkilökontaktit moniin pirkanmaalaisiin asiantuntijoihin, joihin yrittäjä voi kauttamme tukeutua.

ELY-keskus • EnsimetriFinnveraKela  • Nordea Oyj •  OPPirkanmaan syöpäyhdistys •  Pirkanmaan Yrittäjät • Tampereen A-kilta • Tampereen mielenterveysseuraTampereen seurakunnatTE-toimistoVelkaneuvontaVerohallinto Yrittäjän talousapu

Yrittäjän talousavun aluekoordinaattorina toimivat Pirkanmaan Yrityskummit ja Pirkanmaan Yrittäjät yhteistyössä

Yrittäjän talousapu on valtakunnallinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua ja neuvontaa pk-yrittäjille ja yrityksille talous- ja maksuvaikeuksiin ja niiden ehkäisyyn. Palvelu koostuu valtakunnallisesta neuvontapalvelusta, verkkosivuista ja neuvontapalvelua tukevista alueellisista palveluista. Yhteydenottoihin vastaavat koulutetut ja kokeneet asiantuntijat, ja heidän kanssaan käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Yrittäjän talousapua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön ohjaama Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskus. Palvelua kehitetään osana EU:n laajuista Early Warning -toimintamallia.

Yrittäjän talousapu, soita p. 029 502 4880.

Takaisin ylös