Tukipalvelu yrittäjille


Toimi näin, kun yrittäminen alkaa tuntua raskaalta

Tuntuuko, että tarvitset tukea yrittäjyyteen tai harkitsetko peräti yritystoiminnan lopettamista? Liian moni yrittäjä jää ahdistavien ajatustensa kanssa yksin, jolloin yöt voivat mennä valvoessa, sosiaaliset suhteet kärsiä ja riittämättömyyden tunne vaivata. Me tiedämme, että ajatukset selkiytyvät jo lyhyellä keskustelulla. Haluamme auttaa sinua välttämään asioiden kasautumisen silloin, kun ahdistus yrityksen tulevaisuudesta painaa mieltäsi. Soita vaikka heti Pirkanmaan yrittäjien ylläpitämään tukipalvelupuhelimeen

Tukipalvelu 03 251 6513 

Yrittäjien tukipalvelu helpottaa jaksamistasi arjessa

Tukipuhelimesta 03 251 6513 saat välittömän avun sisäiseen puristuksen tunteeseen!

Haasteet ja ratkaisutVaraa aika kummiklinikalle

Meiltä saat nopean vertaistuen ja selkeyttä ajatuksiisi jo yhdellä kummiklinikka-käynnillä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin.


TOIMI NÄIN
Soita Pirkanmaan yrittäjien ylläpitämään tukipalvelupuhelimeen 03 251 6513  arkipäivisin kello 9 – 16

Jätä yhteydenottopyyntö

Kummiklinikka toiminnan kehittämiseksiTunnin kummiklinikka ratkoo haasteesi

Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti tilanteestasi. Klinikalla tapaat sinulle valitut yrityskummit, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa yrittäjyyden haasteista. Yhden tunnin aikana paneudumme siihen, miten asiat ratkeavat. Keskustelujen jälkeen ajatukset usein tuntuvat kirkkaammilta ja asioiden priorisointi on helpottunut.

Sopiva yrityskummiSuora yhteys tukijoukkoihin – Asiat selkiytyvät yhteistyöllä

Meillä on laaja verkosto yrittäjien tukemiseen sitoutuneita eri alojen ammattilaisia. Mikäli haasteenasi on esimerkiksi taloudelliset tai terveydelliset asiat, ohjaamme sinut sinulle nimetyn henkilön luokse. Kummiklinikan jälkeen sinulle parhaiten soveltuva kummi tukee sinua ratkaisun saavuttamisessa. Yrityskummi ohjaa ja tukee asioiden etenemisessä, jotta saat tukea niihin toimiin, joilla voit lähteä jatkamaan arkeasi.

Tukenasi on kokenut yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

Meidän kauttamme asiantuntijoiden lisäapu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Meillä on suora yhteys nimettyihin henkilöihin, jotka ovat sitoutuneet yrityskummien ja yrittäjien tukemiseen.

 

200 Yrityskummia käytettävissäsi

  1. Pääset keskustelemaan tilanteestasi luottamuksellisesti yrittäjyyden haasteita kohdanneiden kummien kanssa
  2. Kummi sitoutuu tukemaan sinua ratkaisun saavuttamisessa.
  3. Ohjaamme sinut suoraan tarvitsemasi asiantuntijoiden puheille

 

Takaisin ylös