Yrityskummien toiminta

Kuuntelevaa tukea ja ohjausta yrityksen kehittämistyöhön

Pirkanmaan Yrityskummit tarjoavat pirkanmaalaisille pk-yrityksille kuuntelevaa mentoritukea ja asiantuntijaverkostonsa apua. Yrityskummien tekemä työ on luottamuksellista ja yrittäjälle veloituksetonta.

Yrityskummit ovat liike-elämän kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia tai elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka antavat osaamistaan ja aikaansa yrityksien kehittämiseen. Yrityskummit ovat Pirkanmaan Yrityskummit ry:n jäseniä. Yhdistyksen n. 200 kummijäsentä muodostaa kokeneen palveluverkoston, joka täydentyy lukuisilla yhteistyökumppaneilla.

Yrittäjyyttä ei tarvitse kokea yksin. Yrityskummi on hyvä ratkaisu, kun yrittäjä tarvitsee  vierelleen kuuntelevaa korvaa ja rohkaisevaa kokemustietoa yrityksen kehittämiseen, yrittäjyyden arkeen ja erilaisiin haasteisiin. Yrityskummi on auttamishaluinen, liike-elämässä kokemuksensa hankkinut keskustelukumppani. Siksi pyyteetön ja luottamuksellinen kummipalvelu täydentää erinomaisesti muita saatavilla olevia julkisia ja yksityisiä yritysten kehittämispalveluja. Tutustu sivuillamme palveluihimme ja toimintamalliimme.

 

Kummin kanssa voi myös tuulettaa ajatuksiaan, vaikka välitöntä muutostarvetta ei yrityksessä juuri nyt olisikaan. Keskusteluista on aina hyötyä ja aiheita on rajattomasti – vaikkapa: Koska viimeksi aloitit uuden harrastuksen?

Yhteisenä tavoitteena yrityksen menestyminen

Kummitoiminnasta keskustelu- ja asiantuntija-apua yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen.

Lue lisää

Näin saat
yrityskummin

Tutustu verkkosivullamme toimintaamme. Lue lisää, miten helposti yrityskummin haku tapahtuu.

Lue lisää

Tule mukaan
yrityskummiksi

Tutustu verkkosivuilla toimintaamme. Haluatko olla mukana tukemassa kokemuksellasi yritysten mahdollisuuksia ottaa menestysaskeleitaan? Oletko sinä etsimämme uusi kummi?

Lue lisää

Pirkanmaan
Yrityskummeista

Pirkanmaan Yrityskummit ry on toiminut lähes 30 vuotta auttamalla pirkanmaalaisia yrityksiä kehittymään, kasvamaan ja löytämään arjen avaimia omaan menestykseensä.

Lue lisää

 

“Jokaisesta kummicasesta oppii itsekin jotain uutta.”

”On tärkeää pystyä siirtämään työuralla saatua kokemusta eteenpäin.”

Takaisin ylös