Miten saan yrityskummin?

Yrityskummi on muutaman askeleen päässä

Yrityskummin haku käy ketterästi alla olevien ohjeiden mukaan.  Edellytyksenä yrityskummin saamiselle on yrityksen toiminnan jo olevan käynnissä eli yrityksellä on y-tunnus. Joissain tapauksissa toimimme myös idea-vaiheessa olevien startup-yritystoimintaa suunnittelevien kanssa.

Haluatko selvittää, voisiko yrityskummi auttaa sinun arkeasi yrittäjänä?

Kun kaipaat yrityksesi ulkopuolista näkemystä ja kokemusta yrityksesi kehittämiseen, täytä vain taustatietolomakkeemme. Antamasi tiedot toimivat pohjatietoina yrityskummin etsimiselle. Työmme alkaa heti, kun vastaanotamme hakemuksesi.

 

Yritys maksaa kummitoiminnan liittymismaksun 120 € + alv. Tämän lisäksi vuosimaksu on 500 € + alv silloin, kun yrityksen liikevaihto ylittää 300.000 €/vuosi. Kun liikevaihto on alle 300.000 €, vuosimaksu on 200 € + alv. Ensimmäinen klinikka on aina maksuton.

Täytä taustatietolomake

1 YHTEYDENOTTO

Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi luottamuksellisen keskustelun yrityksesi pääasiallisista haasteista.

Pohdimme yhdessä miten yrityskummit voisivat auttaa pulmien ratkaisemisessa. Keskustelun avulla toiminnanjohtaja löytää sinulle sopivimmat yrityskummit, jotka tapaat yritysklinikalla.

2 YRITYSKLINIKKA

Sinulle ja yrityksellesi järjestetään yritysklinikka.  Pääset luottamuksellisesti ja entistä syvemmin kertomaan yrityksesi nykytilasta, haasteista ja tulevaisuudesta.

Klinikalla selvitetään, millaisia tukitoimia kaipaat ja tarvitset yrittäjänä. Pohdimme ja analysoimme sekä yrityksesi haasteita että toiminnan kehittämistä. Samalla saamme tietoa siitä, millaisella kokemuksella varustettu yrityskummi voisi tukea sinua parhaiten. Paikalla on toiminnanjohtajan lisäksi 2–3 tarpeisiisi sopivaa yrityskummia. Jos haluat, voit kutsua klinikalle mukaan myös muita yrityksesi edustajia.

3 YRITYSKUMMIN VALINTA

Määritämme kanssasi sopivimman yrityskummin. Sopivin voi olla joku klinikalle osallistuneista henkilöistä tai klinikan ulkopuolinen kummitoimijamme.

Oman yrityskummin kautta yrityksellä on tarvittaessa käytettävissään myös muiden yrityskummien asiantuntemus. Valinnan ja toimintamme luottamuksellisuuden vahvistamiseksi allekirjoitamme kanssasi toistaiseksi voimassaolevan kummisopimuksen. Valitsemasi yrityskummi auttaa sinua niin kauan kuin haluat tai edellytykset yhteistyölle ovat olemassa. Yrityskummit toimivat kummiyritystensä kanssa maksuttomasti.

4 YHTEISTYÖ ALKAA

Yhteistyön toteuttamisen yksityiskohdista, yhteystiedoista, ajankäytöstä, tapaamistiheydestä jne. yritys ja kummi sopivat keskenään.

Kaikki kummin saamat yritystä koskevat tiedot pysyvät vain ja ainoastaan hänen tietonaan niin kummisuhteen kestäessä kuin sen jälkeenkin. Kummi ja yritys voivat halutessaan solmia erillisen salassapitosopimuksen. Yrityskummi tukee yritystä hyödyntäen vankkaa kokemustaan, mutta kaikki yritystä koskevat valinnat ja päätökset tekee aina yritys.

Hae yrityskummia tästä

“Olen saanut kummitoiminnasta uskoa omaan yritykseeni sekä konkreettisia ohjeita liiketoiminnan pyörittämiseen.”

“Kummitoiminta on auttanut minua verkostoitumaan ja olen saanut kannustusta työhöni.”

KYSY LISÄÄ

Jäikö joku asia askarruttamaan? Ota yhteyttä!

Tapani Kaskela
toiminnanjohtaja
050 3039000
etunimi.sukunimi@yrityskummit.net

Osoite:
Technopolis C-talo
Kalevantie 2
33100 Tampere

Ajankohtaista

Yrityskummi auttaa yrittäjää kasvussa ja kannattavuudessa

Lue lisää: Yrityskummi auttaa yrittäjää kasvussa ja kannattavuudessa

Kuullaanpas kummia: Juha Österlund tarjoaa kummiyrityksen käyttöön kokemuksensa

Lue lisää: Kuullaanpas kummia: Juha Österlund tarjoaa kummiyrityksen käyttöön kokemuksensa

Yrityskummilta voi kysyä luottamuksellisesti

Lue lisää: Yrityskummilta voi kysyä luottamuksellisesti

Iloa ja vaikuttavuutta vapaaehtoistyössä – Jouko Suokas (Aamulehti 3.3.2022)

Lue lisää: Iloa ja vaikuttavuutta vapaaehtoistyössä – Jouko Suokas (Aamulehti 3.3.2022)
Takaisin ylös