Uusi kummitoiminnan opas uusille ja vanhoille kummeille

Yrityskummeille on luotu apuopas – Kummisuhteen ABC – kummeiksi ryhtyville. Oppaaseen on kuvattu selkeästi kummin ja yrityksen välinen yhteistyö,  kummitoiminnan perusperiaatteet ja visualisoitu vielä useat toimintojen osat. Opas on laadittu Yrityskummien kehitystoimikunnan puheenjohtajan Pertti Iivanaisen johdolla ja erityisesti jäsen Eva Hänninen-Salmelinin vahvalla panostuksella. Edellisten lisäksi toimikuntaan kuuluvat Heikki Ärrälä ja Ari Nevala sekä Jussi Nurminen.

Kehitystoimikunnan mukaan ensisijaiset, hyvän kummisuhteen peruskivet ovat luottamus ja arvostaminen. – Yrityskummin tehtävänä on tukea yrittäjää analysoimaan keskusteluin, kysymyksin ja esimerkein yrityksen toimintaa kokonaisuutena. Yrittäjää kannustetaan rakentamaan yrityksensä tulevaisuutta, yrittäjän olemassa olevien realististen henkisten ja taloudellisten resurssien puitteissa. Näin todetaan kummitoimintaa oivallisesti avaavassa selvityksessä.

Oppaassa painotetaan muun muassa sitä, miten tärkeää kummin on saada yrittäjä puhumaan ääneen näkemyksensä, ja miten tärkeää on kuunnella yrittäjän puhetta suurin korvin sekä vielä tarkistaa kysymyksin kuulemansa. Kummisuhteen ABC löytyy verkkosivujemme Kummien omilta sivuilta.

Yrityskummiksi ryhtyminen on oppaan verran helpompaa.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään yrityskummiksi, ota yhteys toiminnan johtajaamme.

Ajankohtaista

Monipalveluyrittäjällä menee nyt hyvin, mutta kaiken katkeaminen oli hyvin lähellä

KUNTAKUMMI-HANKE VAUHTIIN

Pirkanmaa on iskussa taantumasta huolimatta

Takaisin ylös