Harri Melleristä kunniajäsen

Kuva: @kuvauspalvelusalopino. Harri Meller on vakuuttunut Pirkanmaan Yrityskummien positiivisen kehityksen jatkumisesta.

Harri Melleristä tuli Pirkanmaan Yrityskummien juhlapäivänä 24. marraskuuta yhdistyksen kunniajäsen numero 3. Häntä ennen ovat kunniajäsenyyden saaneet Ilkka Eerola ja Seppo Karvonen.

”Kuten urheilukielellä sanotaan, pääsin nyt podiumille, kun olen kolmas kunniajäsen. Olen tästä nimityksestä erittäin ylpeä. Tasavallan presidentti myönsi minulle 2021 kummityöstäni Suomen Leijonan ansioristin ja olin siitä erittäin ylpeä. Olen kuitenkin vieläkin ylpeämpi tästä nimityksestä Pirkanmaan Yrityskummit ry:n kunniajäseneksi”, Meller lausui kiitospuheessa Tampereen Raatihuoneella.

Meller on toiminut yrityskummina vuodesta 2006 lähtien ja yhdistyksen toiminnanjohtajana vuosina 2009-2018. Tuon jälkeen hän vielä luotsasi järjestöä hallituksen puheenjohtajana kaksi vuotta.

”Kummitoiminta on vuosien saatossa kehittynyt ja muuttunut, mutta kaikki se muutos ja kehitys on ollut erittäin positiivista. Olen varma, että hyvä kehitys jatkuu.”

 

Ajankohtaista

Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Takaisin ylös