Miten yrityskummit auttavat pk-yrityksiä?

Yritysjohdon keskustelukumppani ja paljon muuta

Jokaiselle yrittäjälle ja yritysjohtajalle tulee eteen ongelmia, joita olisi hyvä pohtia yhdessä toisen kokeneen henkilön kanssa – jonkun muun kuin oman tutun lähipiirin kanssa.

Vankan kokemuksen hankkinut yrityskummi toimii luotettavasti, analyyttisesti ja yhteistyöhaluisesti tällaisessa tilanteessa yritysjohdon kumppanina.

Yrityskummi toimii korvauksetta. Hänen motiivinsa on kummiyrityksen menestyminen.

”Oletko koskaan ajatellut ratkaisuksi tällaista mahdollisuutta tai keinoa?”

Kummeilla on vankka tausta

Yrityskummit ovat eri toimialojen kokeneita yritysjohtajia, yrittäjiä ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka haluavat tarjota osaamistaan ja aikaansa yritysten kehittämiseen.

  • Yrityskummit ovat Pirkanmaan Yrityskummit ry:n jäseniä. Jäsenten määrä on yli 200.
  • Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnasta vastaa yhdistyksen toiminnanjohtaja ja hallitus. Kummien toimintaa kehittää jäsenistön piiristä valittu kummiraati.
Yrityskummit

Miten yrityskummit toimivat ?

Yritysten edustajat ovat arvostaneet kummien käytännön yrityselämässä testattua osaamista ja kokemusta.Tärkeänä yritykset ovat pitäneet sitä, että on voitu pallotella ja testata ajatuksia yrityskummin kanssa luottamuksellisesti. Vapaamuotoisissa keskusteluissa yritykseen liittyvät asiat ovat selkiytyneet ja yritysjohto on saanut varmuutta yrityksensä kehittämisessä ja johtamisessa.

Liiketoimintasuunnitelmat ovat muuttuneet täsmällisemmiksi.

Millaisia pk-yrityksiä kummit tukevat ?

Yrityskummia voi hyödyntää yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa – yrityksen alkuaskeleista liiketoiminnan kehittämiseen, toimintojen tehostamiseen ja laajentamiseen, mutta kysymykseen voivat tulla myös yrityksen erilaiset kriisitilanteet, sukupolvenvaihdokset ja yrityksen myynti tai osto.

Yrityskummin kanssa voi myös tuuletella ajatuksiaan, vaikka välitöntä muutostarvetta ei yrityksessä juuri nyt olisikaan.

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n suosituksena on, että kummiyritykseksi aikova yritys on perustettu, rekisteröity ja sillä on Y-tunnus.

Takaisin ylös