Omistajanvaihdospalvelu

Onko harkinnassa myynti, osto tai sukupolvenvaihdos?

Onko yritystoiminnan myynti tai ostaminen edessä, mutta olo tuntuu epävarmalta? Vai harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai mestari-kisälli-yhteistyötä, mutta et ole aivan varma, miten muutos tehdään? Isot muutokset saattavat jännittää ja usein ne ovat niitä yrittäjyyden puolia, joita harvemmin koetaan.

Parhaat neuvot ja puolueeton tuki tulevat aina niiltä, joilla on konkreettista, omakohtaista kokemusta. Yrityskummin avulla saat tietoa ja tukea omistajanvaihdoksen itse toteuttaneilta.

Onnistuneet yrityskaupat yrityskummin tuella.

Meiltä saat nopeasti vertaistukea ja selkeyttä omistajanvaihdokseen liittyvään prosessiin jo yhdellä klinikkatapaamisella. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Täytä  ja lähetä taustatietolomake niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan klinikkakäynnille.

Täytä taustatietolomake

Yritysklinikan teemana omistajanvaihdos

Klinikkakeskustelussa tapaat sinulle valitut yrityskummit, joilla on omia kokemuksia omistajanvaihdoksista. Keskustelun aikana keskitytään päätöksentekoa tukeviin askeliin sekä yrityskaupan toteutuksen vaiheisiin ja prosessiin.

Klinikkakeskustelun jälkeen päätät itse, haluatko jatkaa keskustelua yrityskummin kanssa muutostilanteestasi ja omistajanvaihdosprosessin vaiheista.

Yrityskummin ja asiantuntijoiden tarjoama tuki

Yrityskummi toimii omistajanvaihdosprosessisi sparraajana ja mentorinasi. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään kuin tarvitset tukea. Näin voit olla varma, ettet jatkossakaan jää yksin.

Omistajanvaihdokseen liittyy monenlaista erikoistunutta asiantuntijatyötä, kuten esimerkiksi rahoitus, verotus, juridiikka, välitys tai haltuunotto. Näitä palveluita tarjoavat monipuolisen yhteistyöverkostomme toimijat, jotka tunnemme ja joita voimme suositella. Oma yrityskummityömme on maksutonta.

 

 

“Olemme keskustelleet kummini kanssa paljon yrityskaupoista ja olen saanut siitä arvokasta tietoa, josta uskon olevan hyötyä tulevaisuudessa. Kaikista parasta on ollut saada kannustusta omien tavoitteiden saavuttamiseksi.”

“Olen saanut keinoja, joilla irtautua edellisestä yrityksestä ja perustaa uusi.”

Omistajanvaihdoksessa tukenasi on vahva yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

Löydä oma yrityskummi kokeneesta joukostamme

  1. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksentekosi tueksi.
  2. Saat selkeän ja realistisen kuvan yrityskaupan vaiheista ja aikajänteestä.
  3. Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemuksen puutteen aiheuttamat virheet.
  4. Erikoistunut kumppaniverkosto prosessin käytännön vaiheisiin

 

Takaisin ylös