Omistajanvaihdos

Onko harkinnassa myynti, osto tai sukupolvenvaihdos?

Onko yritystoiminnan myynti tai ostaminen edessä? Tuntuuko olo epävarmalta? Vai harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai mestari-kisälli-yhteistyötä, mutta et ole aivan varma, miten muutos tehdään? Isot muutokset ovat haastavia ja usein ne ovat niitä yrittäjyyden puolia, joita harvemmin koetaan.

Parhaat neuvot ja puolueeton tuki tulevat aina niiltä, joilla on konkreettista, omakohtaista kokemusta. Yrityskummin avulla saat tietoa ja tukea omistajanvaihdoksen itse toteuttaneilta.

Yritysklinikkasi teemana omistajanvaihdos

Meiltä saat nopeasti vertaistukea ja selkeyttä omistajanvaihdokseen liittyvään prosessiin jo yhdellä klinikkatapaamisella. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan 2–3 yrityskummiin,  joilla on omia kokemuksia omistajanvaihdoksista. Klinikkakeskustelun jälkeen päätät itse, haluatko jatkaa keskustelua oman yrityskummin kanssa muutostilanteestasi ja omistajanvaihdosprosessin vaiheista.

Hae yrityskummia

 

 

Yrityskummin ja asiantuntijoiden tarjoama tuki

Yrityskummi toimii omistajanvaihdosprosessisi sparraajana ja mentorinasi. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään kuin tarvitset tukea. Näin voit olla varma, ettet jatkossakaan jää yksin. Kummin lisäksi tarjolla on palveluja myös laajasta asiantuntijaverkostostamme. Omien yrityskummiemme mentorointi työ on maksutonta.

“Olemme keskustelleet kummini kanssa paljon yrityskaupoista ja olen saanut siitä arvokasta tietoa, josta uskon olevan hyötyä tulevaisuudessa. Kaikista parasta on ollut saada kannustusta omien tavoitteiden saavuttamiseksi.”

“Olen saanut keinoja, joilla irtautua edellisestä yrityksestä ja perustaa uusi.”

Omistajanvaihdoksessa tukenasi on vahva yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

Löydä oma yrityskummi kokeneesta joukostamme

  1. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksentekosi tueksi.
  2. Saat selkeän ja realistisen kuvan yrityskaupan vaiheista ja aikajänteestä.
  3. Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemuksen puutteen aiheuttamat virheet.
  4. Erikoistunut kumppaniverkosto prosessin käytännön vaiheisiin

 

Takaisin ylös