Omistajanvaihdospalvelu

Omistajanvaihdos – onnistuneet yrityskaupat yrityskummin tuella

Mietitkö, mitä sinun tulisi tietää, kun olet myymässä tai ostamassa yritystoimintaa? Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai mestari-kisälli -yhteistyötä. Parhaat neuvot ja puolueeton tuki tulevat aina niiltä, joilla on konkreettista, omakohtaista kokemusta omistajanvaihdoksiin liittyen. Yrityskummin avulla saat kokemuksesta kumpuavaa selkeyttä sekä tukea päätöksentekoprosessiin.

Hae yrityskummia tästä!

Omistajanvaihdospalvelu yrityskummien tukemana.

Haasteet ja ratkaisut

Soita meille, kun tarvitset tukea omistajanvaihdoksessa

Meiltä saat nopean vertaistuen ja selkeyttä omistajanvaihdokseen liittyvään prosessiin jo yhdellä tapaamisella. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 23 yrityskummiin.


Hae yrityskummia tästä!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kummiklinikka toiminnan kehittämiseksiKummiklinikka antaa varmuuden omistajanvaihdosprosessiin.

Puolentoista tunnin kummiklinikalla tapaat sinulle valitut yrityskummiehdokkaat, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa omistajanvaihdoksiin liittyen. Puolentoista tunnin aikana fokusoimme  tarkemmin päätöksentekoa tukeviin etenemisen askeliin sekä yrityskaupan toteutuksen vaiheisiin ja prosessiin. Kummiklinikalla autamme sinua määrittämään toimintasuunnitelman sekä tavoitteet. Mikäli haluat yrityskummin tuen etenemiseen, teet kummivalintasi vasta klinikkakäynnin jälkeen.

 

Sopiva yrityskummiEtene kohti tavoitteitasi yrityskummin jatkuvalla tuella  

Mikäli päädyt valitsemaan yrityskummin, hän toimii  omistajanvaihdosprosessin sparraajana. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään kun tarvitset tukea, joten jatkossakaan et jää yksin. Konkreettisiin asioihin saat tukea myös omistajanvaihdoksiin erikoistuneiden asiantuntijoiden avulla. Tarjoamme suoran yhteyden rahoitukseen, verotukseen, juridiikkaan, välitykseen tai haltuunottoon liittyvissä asioissa.

Omistajanvaihdoksessa tukenasi on vahva yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

 

200 YRITYSKUMMIA KÄYTETTÄVISSÄSI

  1. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksentekosi tueksi
  2. Saat selkeän ja realistisen kuvan yrityskaupan vaiheista ja aikajänteestä.
  3. Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemattomuuden aiheuttamat virheet.

 

Takaisin ylös