Yritysklinikka

Kun haluat kehittää yrityksesi toimintaa

Yrityksen kehittäminen keskellä arjen puurtamista on tärkeää, mutta jää helposti kiireessä toteuttamatta. Yritysklinikkamme toimii ensikontaktina yrittäjän ja yrityskummien välillä ja tarjoaa apua, kun haluat saada inspiraatiota tai vauhtia yrityksesi kehittämiseen.

Yritysklinikan jälkeen saat halutessasi  joukostamme oman kummin ja käytännön yrityselämässä testattuja näkemyksiä liiketoiminnan eri osa-alueisiin, kuten yrityksen strategian hiontaan, tuotekehityshankkeisiin, myyntiin, markkinointiin, hinnoitteluun, kannattavuuden parantamiseen, tietohallintoon ja henkilöstökysymyksiin.

Kummien yritysklinikka ohjaa rehellisesti ilman sitoumuksia

Meiltä saat apua kehittämisen käytäntöihin jo yhdellä klinikkakäynnillä. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin, jotka ovat tutustuneet yrityksesi verkkonäkyvyyteen ja ennakkoon toimittamaasi materiaaliin.

Täytä  ja lähetä taustatietolomake niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan klinikkatapaamiseen joko toimitiloissamme tai etäpalaverina.

Täytä taustatietolomake

Yritysklinikalla keskitytään kehittämiseen

Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus pallotella ajatuksiasi luottamuksellisesti. Keskitymme tavoitteisiisi ja konkreettisiin keinoihin, joiden avulla pystyt etenemään oikeaan suuntaan. Jo klinikan parin tunnin valmistellun keskustelun aikana saat käsityksen yrityskummien tavasta tarkastella yrityksesi toimintaa – ja tehdä kiperiäkin kysymyksiä.

Keskustelujen jälkeen omat ajatukset usein tuntuvat kirkkaammilta ja asioiden priorisointi on helpottunut. Keskustelujen pohjalta teet omat johtopäätöksesi ja punnitset jatkotoimenpiteitä. Mikäli haluat jatkaa kehittämistä yrityskummin tukemana, teet kummivalintasi vasta klinikkakeskustelun jälkeen. Tässä pohdinnassa yrittäjää auttaa toiminnanjohtajamme.

Yrityskummi on pyyteetön ja luotettava tuki arkeen

Valitsemasi yrityskummi toimii tukenasi, jotta suunnitelmat muuttuvat myös toimenpiteiksi käytännön tasolla. Kummisuhteet jatkuvat niin pitkään, kun tarvitset tukea, joten jatkossakaan et jää yksin. Kummin työ on vapaaehtoista ja luottamuksellista mentorointityötä tavoitteena auttaa asiakasyrityksiämme menestymään.

Sinulla on mahdollista saada asiantuntija-apua oman verkostosi rakentamiseen hyödyntäen Pirkanmaan Yrityskummien monipuolista yhteistyöverkostoa.

”Kummitoiminta on antanut minulle apua moneen asiaan, kuten yrityskuvan rakentamiseen, rekrytointiongelmiin sekä yrityskauppasuunnitelmiin.”

“Kummitoiminnan avulla saimme avattua myyntiä sellaiselle alueelle, johon emme uskoneet pääsevämme.”

Tukenasi on kokenut yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

Tutustu myös Open Klinikkaamme, joka on kaikille avoin vuorovaikutteinen teemoitettu keskustelutilaisuus yrittäjien ja kummipanelistien kanssa.

Open Klinikka

Löydä oma yrityskummi kokeneesta joukostamme

  • Löydät kanssamme selkeät askeleet yritystoimintasi kehittämiseksi.

  • Saat luotettavan liike-elämän kokemusasiantuntijan tueksesi.

  • Hyödyt yrityskummien yhteistyökumppaniverkostosta.

 

Takaisin ylös