Yritysklinikka

Vertaistukea ja kokemuksia, kun haluat kehittää yrityksesi toimintaa

Yrityksen kehittäminen keskellä arjen puurtamista on tärkeää, mutta jää helposti kiireessä toteuttamatta. Yritysklinikkamme tarjoaa apua, kun haluat saada inspiraatiota tai vauhtia yrityksesi kehittämiseen. 200 kummin joukosta voit saada käytännön yrityselämässä testattua näkemystä yrityksen strategian hiontaan, tuotekehityshankkeisiin, markkinointiin, kannattavuuden parantamiseen, tietohallintoon ja henkilöstökysymyksiin.

Hae yrityskummia nyt!

Missio

Kummien yritysklinikka ohjaa rehellisesti ilman sitoumuksia

Haasteet ja ratkaisut

Varaa aika kummiklinikalle

Meiltä saat apua kehittämisen käytäntöihin jo yhdellä kumminklinikka-käynnillä. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Klinikalla pääset tapaamaan sinulle valitut yrityskummit, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa yrittäjyydestä.Hae yrityskummia nyt!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kummiklinikka toiminnan kehittämiseksi

Kummiklinikalla keskitytään kehittämiseen

Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus pallotella ajatuksiasi luottamuksellisesti. Keskitymme tavoitteisiisi ja konkreettisin keinoihin, joiden avulla pystyt etenemään oikeaan suuntaan. Keskustelujen jälkeen omat ajatukset usein tuntuvat kirkkaammilta ja asioiden priorisointi on helpottunut. Keskustelujen pohjalta teet omat johtopäätöksesi ja täydennät mahdollisesti toimintasuunnitelmaasi, jotta tiedät, millä toimilla lähteä jatkamaan arkea. Mikäli haluat jatkaa kehittämistä yrityskummin tukemana, teet kummivalintasi vasta klinikkakäynnin jälkeen.

Sopiva yrityskummi

Kummi on luotettava ja riippumaton tuki arkeen.

Valitsemasi yrityskummi toimii tukenasi, jotta toimintasuunnitelmasi jalkautuu käytännön tasolle. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään, kun tarvitset tukea, joten jatkossakaan et jää yksin. Sinulla on mahdollista saada suoraa asiantuntija-apua rahoitukseen, verotukseen, juridiikkaan, välitykseen tai haltuunottoon liittyvissä asioissa.

Tukenasi on kokenut yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

200 YRITYSKUMMIA KÄYTETTÄVISSÄSI

  1. Löydät kanssamme selkeät askeleet yritystoimintasi kehittämiseksi
  2. Saat luotettavan ja kokemusta omaavan sparraajan, jolta saat niin henkistä tukea kuin kokemuksen ääntä.
  3. Käytössäsi on asiantuntijaverkostomme yhteyshenkilöt.

 

Takaisin ylös