Yritysklinikka

Kun haluat kehittää yrityksesi toimintaa

Yrityksen kehittäminen keskellä arjen puurtamista on tärkeää, mutta jää helposti kiireessä toteuttamatta. Yritysklinikkamme toimii ensikontaktina yrittäjän ja yrityskummien välillä ja tarjoaa apua, kun haluat saada inspiraatiota tai vauhtia yrityksesi kehittämiseen.

Yritysklinikan jälkeen saat halutessasi  joukostamme oman kummin ja käytännön yrityselämässä testattuja näkemyksiä liiketoiminnan eri osa-alueisiin, kuten yrityksen strategian hiontaan, tuotekehityshankkeisiin, myyntiin, markkinointiin, hinnoitteluun, kannattavuuden parantamiseen, tietohallintoon ja henkilöstökysymyksiin.

Kaksi tuntia luottamuksellista keskustelua

Meiltä saat apua kehittämisen käytäntöihin jo yhdellä klinikkakäynnillä. Arvioimme avuntarpeesi ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin, jotka ovat tutustuneet yrityksesi verkkonäkyvyyteen ja ennakkoon toimittamaasi materiaaliin.

Lähetä taustatietolomake. Etsimme sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehdymme  kertomaasi tilanteeseen. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan sinulle maksuttomaan klinikkatapaamiseen joko toimitiloissamme tai etäpalaverina.

Hae yrityskummia

 

Yrityskummi on pyyteetön ja luotettava tuki arkeen

Valitsemasi yrityskummi toimii tukenasi, jotta suunnitelmat muuttuvat myös toimenpiteiksi käytännön tasolla. Kummisuhteet jatkuvat niin pitkään, kun tarvitset tukea, joten jatkossakaan et jää yksin. Kummin työ on vapaaehtoista ja luottamuksellista mentorointityötä tavoitteena auttaa asiakasyrityksiämme menestymään.

Sinulla on mahdollista saada asiantuntija-apua oman verkostosi rakentamiseen hyödyntäen Pirkanmaan Yrityskummien monipuolista yhteistyöverkostoa.

”Kummitoiminta on antanut minulle apua moneen asiaan, kuten yrityskuvan rakentamiseen, rekrytointiongelmiin sekä yrityskauppasuunnitelmiin.”

“Kummitoiminnan avulla saimme avattua myyntiä sellaiselle alueelle, johon emme uskoneet pääsevämme.”

Tukenasi on yrityskummien ja asiantuntijoiden verkosto

LÖYDÄ OMA YRITYSKUMMI KOKENEESTA JOUKOSTAMME

  • Löydät kanssamme selkeät askeleet yritystoimintasi kehittämiseksi.

  • Saat luotettavan liike-elämän kokemusasiantuntijan tueksesi.

  • Hyödyt yrityskummien yhteistyökumppaniverkostosta.

 

Takaisin ylös