Yrityskummitoiminta tehostuu Pirkanmaan kunnissa

Pirkanmaan Yrityskummit käynnistää yhteistyökumppaniensa kanssa Kuntakummi-hankkeen, jonka tavoitteena on auttaa kuntia entistä tehokkaammin kuntakohtaisella yrityskummipalvelulla. Hankkeessa kehitettävä palvelu tukee yritysten kasvua ja menestystä sekä vahvistaa yrityskummipalveluiden paikallista saatavuutta Pirkanmaalla. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman hankkeen suojelijana toimii kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikonen (kuvassa).

Hanke, jonka projektipäällikkönä toimii Sari Neva-aho Pirkanmaan Yrityskummeista, toteutetaan 1.9.2023-31.8.2025. Hankeyhteistyössä Pirkanmaan Yrityskummien kanssa toimivat Pirkanmaan kuntien elinkeinotoimet ja elinkeinoyhtiöt, Pirkanmaan Yrittäjät ja sen paikallisyhdistykset. Pirkanmaan Yrityskummit haluaa tarjota yrityskummipalvelun jokaiseen maakunnan kuntaan. Hanketyön tavoitteena on osallistua kuntien elinvoiman kasvattamiseen menestyvien yritysten kautta.

Hanke alkaa nykyisten toimintatapojen kartoituksella ja jatkuu pilottikuntien valinnalla sekä uudenlaisen kuntakummipalvelun aloittamisella. Pilotoinnin jälkeen toimintatapoja kehitetään tarpeen mukaan. Hankkeen onnistumiseen vaikuttavat toimiva vuorovaikutus ja viestintä, mitä Pirkanmaan Yrityskummit toteuttavat kuntien ja Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistysten sekä kuntien yritysten välillä.

Hankkeen tuloksia jaetaan hyödynnettäväksi Suomessa yrityskummien muilla toiminta-alueilla.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Yrityskummit, toiminnanjohtaja Tapani Kaskela, puh. 050 303 9000.
Pirkanmaan Yrityskummit, projektipäällikkö Sari Neva-aho, puh. 050 554 4450.

Ajankohtaista

Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Takaisin ylös