Kansainvälistymispalvelu

Varmista selustasi yrityskummin tuella

Tiedätkö, mitkä asiat pitäisi olla kunnossa, jotta kansainvälistyminen kannattaa. Ennen prosessin käynnistämistä on hyvä tarkastella, onko kotimaan markkinoilla kaikki kunnossa ja kuulla kokemuksia kohdemaista. Yrityskummin avulla saat kokemuksesta kumpuavaa selkeyttä sekä tukea päätöksentekoprosessiin.

Hae yrityskummia nyt!

 

Kansainvälistymispalvelu yrityskummien tukemana. Kummiklinikka antaa varmuuden etenemiselle.

Haasteet ja ratkaisutSoita meille, kun harkitset kansainvälistymistä

Meiltä saat nopean avun kansainvälistymisen käytäntöihin jo yhdellä kumminklinikka-käynnillä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin.


Hae yrityskummia tästä!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kummiklinikka toiminnan kehittämiseksiKansainvälistymispalvelu yrityskummien tukemana

Puolentoista tunnin kummiklinikalla tapaat sinulle valitut yrityskummiehdokkaat, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa kansainvälistymisestä sekä vaihtoehtoisista tavoista edetä. Kummiklinikalla tutustumme yrityksesi KV-markkinoille menemisen realismiin. Autamme sinua määrittämään toimintasuunnitelman sekä tavoitteet, jotta tiedät, millä toimilla lähteä etenemään. Mikäli haluat yrityskummin tuen etenemiseen, teet kummivalintasi vasta klinikkakäynnin jälkeen.

Sopiva yrityskummiEtene kohti tavoitteita yrityskummin jatkuvalla tuella

Valitsemasi yrityskummi toimii kansainvälistymisprosessin sparraajana. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään kun tarvitset tukea, joten jatkossakaan et jää yksin. Konkreettisia asioita lähdetään jalkauttamaan myös kansainvälistymiseen erikoistuneiden asiantuntijoiden avulla sekä Business Finland -yhteistyöllä. Tarjoamme suoran tuen rahoitukseen, verotukseen, juridiikkaan, välitykseen tai haltuunottoon liittyvissä asioissa.

Saat kansainvälistymisen taustatueksi yrityskummien kokemukset ja asiantuntijoiden verkoston.

Meidän kauttamme asiantuntijoiden lisäapu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Meillä on suora yhteys nimettyihin henkilöihin, jotka ovat sitoutuneet yrityskummien ja yrittäjien tukemiseen.

200 YRITYSKUMMIA KÄYTETTÄVISSÄSI

  1. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksentekosi tueksi.
  2. Saat selkeän ja realistisen kuvan kansanvälistymien vaiheista ja tarvittavista ennakoivista pohjatöistä.
  3. Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemattomuuden aiheuttamat virheet
Takaisin ylös