Kansainvälistyminen

Vauhtia ja turvaa kansainvälistymiseen

Kansainvälistyminen voi mahdollistaa kasvun, kun lähimarkkinat eivät siihen riitä tai sovellu. Joskus koko liiketoiminta alun perinkin tähtää maailman valloitukseen. Mutta suuret etäisyydet, kieli- ja kulttuurierot asettavat myös uusia vaatimuksia. Kokenut yrityskummi saattaa olla todella arvokas resurssi valmistauduttaessa kansainvälisen kaupan läpimurtoon ja voi auttaa sinua kohdistamaan huomiosi oikeisiin asioihin. Jokainen yritys on erilainen, mutta kokemus auttaa silti aina – ehkä jopa ratkaisevasti.

Yritysklinikalla tutustutaan sinun tarpeisiisi

Meiltä saat nopeasti apua kansainvälistymiseen liittyvään pohdintaan jo yhdellä klinikkakäynnillä. Ota yhteyttä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Ehkä haluat jonkun heistä pitempiaikaiseksikin sparraajaksesi. Täytä ja lähetä taustatietolomake, niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan kummiklinikalle.

Hae yrityskummia

 

Yritysklinikan teemana kansainvälistyminen

Saat keskustelukumppaneiksesi tapauksestasi kiinnostuneita yrityskummeja, joiden kokemukset kansainvälistymisestä saattavat auttaa sinua onnistumaan. Usein jo ensimmäisessä tapaamisessa saadaan vinkkejä polttavimpiin kysymyksiisi.  Mikäli haluat yrityskummin tuen prosessin etenemiseen, valitset oman kummin klinikkakeskustelun jälkeen.

Yrityskummin ja asiantuntijoiden tarjoama tuki

Yrityskummisi toimii kansainvälistymisprosessisi sparraajana. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään, kuin tarvitset tukea. Näin voit olla varma, ettet jatkossakaan jää yksin. Omat päätöksesi määrittävät etenemisen vauhdin.  Kummin mentorointityö on maksutonta.

“Sain kummilta apua saneerauksiin kansainvälisille markkinoille, kuten Eurooppaan ja Australiaan.”

“Olemme paikallistaneet monta risteystä tulevaisuudesta ja voineet varautua niihin.”

LÖYDÄ OMA YRITYSKUMMI KOKENEESTA JOUKOSTAMME

  • Saat puolueettomia, kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksenteon tueksi.
  • Saat selkeän ja realistisen kuvan kansainvälistymisen vaiheista ja tarvittavista ennakoivista pohjatöistä.
  • Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemuksen puutteen aiheuttamat virheet.
Takaisin ylös