Kansainvälistymispalvelu

Vauhtia ja turvaa kansainvälistymiseen

Kansainvälistyminen voi mahdollistaa kasvun, kun lähimarkkinat eivät siihen riitä tai sovellu. Joskus koko liiketoiminta alun perinkin tähtää maailman valloitukseen. Mutta suuret etäisyydet, kieli- ja kulttuurierot asettavat myös uusia vaatimuksia. Kokenut yrityskummi saattaa olla todella arvokas resurssi valmistauduttaessa kansainvälisen kaupan läpimurtoon ja voi auttaa sinua kohdistamaan huomiosi oikeisiin asioihin. Jokainen yritys on erilainen, mutta kokemus auttaa silti aina – ehkä jopa ratkaisevasti.

 

Yritysklinikalla tutustutaan sinun tarpeisiisi

Meiltä saat nopeasti apua kansainvälistymiseen liittyvään pohdintaan jo yhdellä klinikkakäynnillä. Ota yhteyttä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Ehkä haluat jonkun heistä pitempiaikaiseksikin sparraajaksesi. Täytä ja lähetä taustatietolomake, niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan kummiklinikalle.

Täytä taustatietolomake

Kummiklinikkan teemana kansainvälistyminen

Saat keskustelukumppaneiksesi tapauksestasi kiinnostuneita yrityskummeja, joiden kokemukset kansainvälistymisestä saattavat auttaa sinua onnistumaan. Usein jo ensimmäisessä tapaamisessa saadaan vinkkejä polttavimpiin kysymyksiisi.

Klinikan tavoitteena on tutustua tapaukseesi lähemmin, oppia ymmärtämään päällimmäiset tavoitteesi ja tarpeesi sekä tutustua toisiimme. Samalla selviää, kuka paikalla olevista kummeista sinun pyrkimyksiäsi parhaiten voisi tukea. Jos haluat yrityskummin jatkuvan tuen prosessin etenemiseen, valitset sopivan kummin klinikkakeskustelun jälkeen.

Yrityskummi apunasi

 Yrityskummisi toimii kansainvälistymisprosessisi sparraajana. Kummien toiminta on aina luottamuksellista, pyyteetöntä auttamista ilman oman edun tavoittelua.

Kummisuhde jatkuu niin pitkään kuin koet sen mielekkääksi, usein monia vuosia. Omat päätöksesi määrittävät etenemisen vauhdin. Kummeilla on paitsi oma osaamisensa myös verkostonsa, josta voidaan saada lisää tukea tarvittaessa. Tuohon verkostoon kuuluu muiden kummien lisäksi myös aikojen kuluessa syntyneitä kontakteja muihin toimijoihin.

“Sain kummilta apua saneerauksiin kansainvälisille markkinoille, kuten Eurooppaan ja Australiaan.”

“Olemme paikallistaneet monta risteystä tulevaisuudesta ja voineet varautua niihin.”

Saat kansainvälistymisen taustatueksi yrityskummien kokemukset ja asiantuntijoiden verkoston.

LÖYDÄ OMA YRITYSKUMMI KOKENEESTA JOUKOSTAMME

  • Saat puolueettomia, kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksenteon tueksi.
  • Saat selkeän ja realistisen kuvan kansainvälistymisen vaiheista ja tarvittavista ennakoivista pohjatöistä.
  • Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemuksen puutteen aiheuttamat virheet.
Takaisin ylös