Heidi Rämö Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi

Heidi Rämö (vas.) allekirjoitti työsopimuksen Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toimistossa yhdistyksen puheenjohtajan Tapio Sompin kanssa.
Heidi Rämö (vas.) allekirjoitti työsopimuksen Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toimistossa yhdistyksen puheenjohtajan Tapio Sompin kanssa.

Filosofian maisteri Heidi Rämö on valittu Pirkanmaan Yrityskummit ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Tapani Kaskelaa, joka siirtyy loppuvuodesta eläkkeelle. Heidi Rämö toimii tällä hetkellä Lempäälän kunnanjohtajana. Hän aloittaa toiminnanjohtajana lokakuun 1. päivänä 2024.

  • Olen lapsesta lähtien seurannut läheltä yrittäjyyttä. Olen yrittäjäperheestä ja nuoruudessani minulla oli oma yritys, joka parhaimmillaan työllisti 10 henkilöä. Tiedän, mitä yrittäminen on. Siksi kiinnostuin välittömästi, kun näin toiminnanjohtajan hakuilmoituksen, Rämö kertoo
  • Tuntuma yrittäjyyteen on säilynyt koko ajan. Toimiessani Lempäälän kunnanjohtajana tein yrittäjien kanssa paljon yhteistyötä. Esimerkiksi korona-aikana yhdessä kehitettiin yrittäjien tukimalli, joka sisälsi paitsi henkistä, niin myös konkreettista rahallista tukea. Kuntakeskukseen on rakennettu yrittäjille kohtaamispaikka ”Ideakeskus”. Ja olemmehan yrittäjien kanssa yhdessä työskentelemällä saaneet Asuntomessut Lempäälään 2026, mikä lisää yrittäjille työmahdollisuuksia ja tuo elinvoimaa koko kuntaan.
  • Pirkanmaan Yrityskummit tekee tärkeää työtä. Haluan olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja näin auttaa pirkanmaalaisia yrittäjiä menestymään, hän sanoo.

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n puheenjohtaja Tapio Somppi kertoo, että toiminnanjohtajan paikka kiinnosti paljon.

  • Saimme erittäin suuren määrän hakemuksia toiminnanjohtajan tehtävään, mikä mielestämme osoittaa, että yrityskummitoiminta ja sen tuottamat positiiviset tulokset tunnetaan laajalti. Päädyimme hakuprosessin lopuksi Heidi Rämöön. Hänellä on pitkä johtamiskokemus. Myös hänen laaja elinkeinoelämän sekä julkisen puolen kontaktiverkkonsa niin Pirkanmaalla kuin valtakunnallisestikin on meille suuri etu. Teemmehän runsaasti yhteistyötä alueen elinkeinoelämän järjestöjen ja kuntien kanssa sekä myös valtakunnallisesti muiden maamme yrityskummien kanssa.

Järjestöä kuusi vuotta luotsannut Tapani Kaskela jää syksyllä eläkkeelle.

  • Haluan tässä yhteydessä kiittää Tapani Kaskelaa erinomaisesti tehdystä työstä viime vuosien aikana. Toimintamme on hänen aikanaan saanut vakautta. Kummien ja mentoroitavien yritysten määrä on kasvanut. Erityiskiitoksen Kaskela ansaitsee luotsattuaan järjestön kunnialla läpi vaikeiden koronavuosien, Somppi sanoo.

Pirkanmaan Yrityskummit ry on voittoa tuottamaton yhdistys, joka tarjoaa mentorointipalveluita alueen yrittäjille. Yhdistyksessä on kaikkiaan noin 200 liike-elämän johtotehtävissä työskennellyttä kummia, jotka vapaaehtoistyönä tarjoavat kokemustaan yrittäjien käyttöön.

Ajankohtaista

KUNTAKUMMI-HANKKEESSA TULEMME ASIAKKAAN LUO

Yrityskummin on oltava hyvä kuuntelija

Tekoälyllä Goforessa

Takaisin ylös