Kasvun Eväät

Kaipaatko mahdollisuutta pallotella kehittämisajatuksia vai etsitkö uutta suuntaa yritystoiminnallesi? Kasvun Eväät -hankkeessa Pirkanmaan Yrityskummit mentoroivat ja yhteistyökumppanit auttavat sinua haasteissasi. Kasvun Eväät -hankkeen tarkoituksena on tunnistaa yksinyrittäjän kasvun paikat ja ohjata yrittäjää niiden asioiden äärelle, jotka auttavat yrittäjää kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. 1.8.2021 – 31.7.2023. Yrittäjä valitsee itse mihin osallistuu. Kuuntele yrittäjien kokemuksia:

Yrittäjä saa apua muun muassa 

  • Liiketoiminnan sekä digiosaamisen kehittämisessä
  • Omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Verkostojen hyödyntämisessä
  • Työtehtävien ulkoistamisessa ja mahdollisessa rekrytoinnissa
  • Oma yrityskummi mentoriksi

Oleellista on, että yrittäjälle jää aikaa keskittyä oman ydinosaamisensa kehittämiseen samalla kasvattaen liiketoimintaansa.

Ajankohtaista

Maksutonta rekrykoulutusta

Yksinyrittäjän kasvupolku

Valitse ratkottava haasteesi

Yrittäjäkokemuksia ja yrityskummitoimintaa; PODCASTIT

Pirkanmaan Yrityskummit ry

Yrittäjä, tule mukaan!

Ota Pirkanmaan Yrityskummien LinkedIn sekä KASVUN EVÄÄT-facebook-sivun seurantaan niin saat ajankohtaista infoa toiminnastamme.
Meidät voi myös kutsua omalle paikkakunnallesi kertomaan palveluistamme yrittäjille. Tule 2023
– 16.3. Pälkäneen kunnantalolle, Keskustie 1 
– 27.4. Parkanon yritystorille klo 10-14, Parkanon urheilutalo, Niementie 10
Pirkanmaan Yrityskummien yhteistyössä mukana:
Pirkanmaan Yrittäjät ry, TAKK, TE-yrityspalvelut, Kuntien ja kaupunkien elinkeinotoimet

ORIVESI

Teppo Vuohelainen kertoi, miten yrityskummit ovat auttaneet Stonelement-yrittäjiä jo viiden vuoden ajan.  Hän suositteli yrityskummin käyttöä muillekin yrittäjille ja sanoi, että erityisesti eri tunnuslukujen seurannasta on tullut syvällisempää kuin aiemmin.

SASTAMALA

Sastamalan Kickoff-tilaisuus järjestettiin 23.11. idyllisessä ympäristössä ja Anja Hanhijärvi projektiin osallistuneena piti yrityksestään esittelyn.

VALKEAKOSKI

Kasvun Eväät -kiertueella Valkeakoskella oli runsas osanotto ja yrittäjistä kuusi ilmoittautui mukaan kasvun matkalle. Myös kummeja on osallistunut mukaan kiertueelle eri paikkakunnilla.

MÄNTTÄ-VILPPULA

Kauniissa järvimaisemissa Mänttä-Vilppula -tilaisuudessa Anu Schuoler Finventura Oy:stä kertoi onnistumisistaan sekä myös epäonnistumisistaan. Paikalla oli yrittäjiä, yrityskummeja sekä edustajat TAKK:sta, TE-palveluista sekä MW-kehityksestä.

 

TAMPERE

Kehräsaaressa pidetyssä tilaisuudessa mukaan Kasvun Eväät -hankkeen matkaan lähti viisi yrittäjää kasvattamaan liiketoimintaansa. Työ käynnistyi Pirkanmaan yrityskummien järjestämillä klinikoilla.

KANGASALA

Kasvun Eväät -tilaisuus Kangasalan valtuustosalissa keräsi mukaan yrittäjiä monenlaisista yrityksistä myös Pälkäneeltä ja Kuhmoisista.

NOKIA

Yrittäjän Päivän etkoilla Nokian Hempankaaressa yrittäjien kanssa juhlahumussa nauttivat verkostoitumisesta myös Pirkanmaan Yrittäjien Janne Vuorinen ja Jenni Pöllänen. Kasvun Eväät -ständillä kävi mukavasti yrittäjiä keskustelemassa.

IKAALINEN

Kolmostien Rekry onnistui mainiosti ja Ikaalisista saimme runsaasti yhteydenottoja yrittäjiltä yrityskummitoiminnasta. Ständillämme poikettiin myös muiden suosittelusta, mikä lämmitti sydäntä. Myös Tapani Kaskela ja Eeva Viitanen olivat tyytyväisiä päivän antiin.

HÄMEENKYRÖ

Yrittäjille järjestetyillä aamukahveilla juteltiin työvoimapulasta sekä yrityskummien vapaaehtoistyönä tekemästä mentoroinnista. Yrityskummi Markku Saarisen tarinoita tosielämästä olisi kuultu pidempäänkin.

PIRKKALA

Yrittäjien järjestämille aamukahveille kokoontui yli 20 yrittäjää kuuntelemaan pirkkalaisen yrityskummi Jukka Rintalan tarinaa siitä, kuinka yrityskummi mentoroi yrittäjää. Samalla tutustuttiin Pirkkalan uuteen elinkeinojohtajaan, Marita Jaatiseen.

LEMPÄÄLÄ

Hankintamessujen järjestäminen Business Forum -webinaaritapahtuman yhteydessä toi vilkkaasti kävijöitä yritysten ständeille ja kauppaa tehtiin. Uudessa kirjastotalossa oli tilaisuudelle ja verkostoitumiseen toimivat puitteet. Kiitos kutsusta tapahtumaan, Anette Almi!

 

YLÖJÄRVI

Kasvun Eväät oli mukana Yrittäjän Ylöpuustissa, missä yrittäjille ammennettiin sekä myyntivinkkejä että tietoa. Yrittäjät olivat esillä ständeillä ja saivat myös siellä lisää tietoa kasvun mahdollisuuksista. Kiitos kutsusta Inkeri Remsu!

Projektipäällikkö

Tapani Kaskela

tapani.kaskela@ yrityskummit.net
p. 050 303 9000

 

 

Kuva: Ville Kulmala


Projektikoordinaattori

Sari Neva-aho

sari.neva-aho@yrityskummit.net
p. 050 554 4450

Kiinnostuitko?

Täytä alla olevasta linkistä taustatiedot ja otamme sinuun yhteyttä tuotapikaa! Alkumetrit kanssamme ovat ilmaisia, joten ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti uusia kokemusverkostoja. Olemme täällä juuri sinua varten. Jos jokin asia jäi askarruttamaan mieltäsi, soita tai täytä alla oleva lomake.

Seuraa meitä:

FaceBook

LinkedIn

Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua täällä.

Kiinnostuitko? Täytä lomake!


Yksinyrittäjän kasvun ja työllistämisen eväät on -pilottihanke, jonka aikana luodaan kasvupolku yksinyrittäjästä työnantajayrittäjäksi.

Hankkeen päätavoitteena on vahvistaa yksinyrittäjien liiketoiminta- ja digiosaamista, ja sitä kautta tukea yrittäjyyttä sekä yritysten kasvua ja työllistämisen edellytyksiä.


Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt hankkeelle erityisavustuksen ajalle 1.8.2021 – 31.7.2023.

Pirkanmaalla toimii useita tahoja, jotka tarjoavat monipuolisia palveluita yritystoiminnan kehittämiseen.

Hankkeessa yhteistyössä ovat mukana Pirkanmaan Yrittäjät ry, TE-toimisto, ELY-keskus, Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ensimetri Oy sekä kuntien ja kaupunkien elinkeinotoimet. Hankkeen aikana pyritään lisäämään toimijoiden välistä yhteistyötä ja tavoitellaan kokonaisvaltaista ja monipuolista yrityspalvelujen toimintatapaa Pirkanmaalla.

Takaisin ylös