Minäkö yrityskummiksi?

Pyyteetöntä, luottamuksellista auttamista

Kummilla pitää olla vahva halu auttaa kummiyrityksiä ilman oman edun tavoittelua. Kummien kokemustaustat vaihtelevat. Kaikilla kummeilla on kuitenkin vuosien kokemus yritysten johto- tai asiantuntijatehtävistä tai elinkeinotoiminnasta yleensä.

Ymmärrystä ja tukea yrittäjän arkeen

Kummiyritysten tarpeet liittyvät usein kasvuun, kansainvälistymiseen tai muihin muutostilanteisiin kuten yrityskauppoihin tai -järjestelyihin. Joskus apua tarvitaan yrityksen käynnistämisessä, selviytymisessä tai jopa lopettamisessa. Kummit antavat kokemusta, ymmärtämystä ja luottamuksellista tukea kummiyrityksille, eivät niinkään varsinaisia erityisasiantuntijapalveluita niin kuin konsulttiyritykset.

Sinun kokemuksesi hyötykäyttöön

Kummityö on antoisaa ja vapaaehtoista toimintaa. Se on kokemustiedon jakamista, tukemista ja mentorointia. Aina ehdottoman luottamuksellista. Koko toiminnan ensisijainen päämäärä on kummiyrityksen ja yrittäjän hyvinvoinnin ja menestyksen vahvistaminen.

 

”Minua kummina motivoi mahdollisuus jakaa omaa osaamista ja kokemusta sitä tarvitseville yrityksille. On mukava nähdä kun yritykset kehittyvät suunnitelmien mukaan.”

”Koen verkostoitumisen muiden samanhenkisten kummityössä olevien kanssa itselleni tärkeäksi.”

Ota yhteyttä

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminta on kasvanut voimakkaasti. Tarvitsemme joukkoomme lisää uusia ja aktiivisia kummeja. Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi sähköpostilla toiminnanjohtajallemme Tapani Kaskelalle.

Tapani Kaskela
050 3039000
etunimi.sukunimi@yrityskummit.net

Takaisin ylös