Yrittäjyysbuusti

Pirkanmaan Yrityskummit on mukana yrittäjyys- ja kasvubuustin palveluntarjoajana

Pirkanmaan Kasvubuustissa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto.

Palvelut on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja pk-yrityksille. Kaikki ohjelmaan valitut saavat juuri omiin tarpeisiinsa sopivia palveluja ja räätälöityä tukea. Yrityskummit ovat palvelussa mukana omilla palvelupaketeillaan:

  • Mentorointipaja omistajavaihdokseen ja yrityskauppoihin.
  • Tukipalvelu, kun yrittäminen tuntuu raskaalta
  • Liiketoiminnan kehittäminen, kasvu ja kansainvälistyminen

Kasvubuusti.fi

Yrittäjyysbuusti, yrittäjäksi aikoville ja uusille yrittäjille

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Yrittäjyysbuustiin hakeudutaan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa. Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Palvelualusta

Kasvubuusti auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Kasvubuustin tarkoituksena on antaa juuri sinun yrityksellesi sopivaa tukea kasvuun – olipa kyse liiketoiminnan kehittämisestä, rekrytoinneista, työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, markkinointiponnistuksista tai kansainvälistymisen valmistelusta. Tässä kaikessa sinua auttavat yritysasiantuntijat. Kasvubuustissa saat yrityksellesi oman asiantuntijan, joka etsii yrityspalveluverkoston avulla yrityksellesi sopivat palvelut ja jonka kanssa yhdessä laadit yrityksesi kasvustrategian.

Kehittämiskartoitus

Takaisin ylös