Yrittäjyysbuusti

Pirkanmaan Yrityskummit on mukana yrittäjyysbuustin palveluntarjoajana

Oli ajatuksenasi sitten maailmanvalloitus tai kivijalkakahvila, Yrittäjyysbuustista saat taitoja, tietoa ja tukea yrittäjyystaipaleen ensimetreille.

Yrittäjyysbuustissa eri alojen ammattilaiset tarjoavat käyttöösi kokonaisuuksia, joista voi valita juuri sen, joka antaa sinun yrityksellesi parhaan buustin. Palvelun tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen. Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu pirkanmaalaisille.

Yrittäjyysbuusti on käytössä yrittäjyyttä suunnitteleville aloittavan yrittäjän palveluna ja alle vuoden päätoimisena yrittäjänä toimineille jatkavan yrittäjän palveluna. Ennen päätöksentekoa voit rauhassa pohtia ja selailla tarjolla olevia palveluita. Hakuvaiheessa ei vielä tarvitse tietää minkä palvelun tulet valitsemaan. Alkuun pääsee tarkastamalla, että TE-toimiston asiakkuus on voimassa ja jättämällä hakemus kirjaudu -välilehden kautta. Molempiin kirjautuminen onnistuu pankkitunnuksilla.

Yrittäjäbuusti.fi

Yrittäjyysbuusti, yrittäjäksi aikoville ja uusille yrittäjille

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva.

Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa.

Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan alla olevien linkkien kautta sen mukaan oletko aloittava yrittäjä vai toimiva yrittäjä.

Ilmoittaudu mukaan:
Aloittava yrittäjä
Toimiva yrittäjä

 

Yrittäjäbuusti auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Yrittäjäbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinun yrityksellesi sopivaa tukea kasvuun – olipa kyse liiketoiminnan kehittämisestä, rekrytoinneista, työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, markkinointiponnistuksista tai kansainvälistymisen valmistelusta. Tässä kaikessa sinua auttavat yritysasiantuntijat. Kasvubuustissa saat yrityksellesi oman asiantuntijan, joka etsii yrityspalveluverkoston avulla yrityksellesi sopivat palvelut ja jonka kanssa yhdessä laadit yrityksesi kasvustrategian.

Kehittämiskartoitus

Takaisin ylös