Toimintamallinnokset

Kuntakummi-hankkeen aikana mallinnamme eri paikkakunnilla yrittäjien ja kuntien elinkeinotoimien sekä kehitysyhtiöiden yhteistyötapoja. Kunkin paikkakunnan hyviksi todettuja toimintatapoja on koottu mallinnoskuvausten yhteyteen. Kartoituksen avulla etsimme niitä aiheita, joihin sekä kunnissa että yrittäjien keskuudessa toivotaan yrityskummien palvelua.

Kunkin mallinnoksen alla olevasta linkistä voi avata alkuperäisen kuvan PDF-muodossa.

Kuntakummin matkassa voi seurata toimintamallinnosten etenemistä ja tarinoita eri paikkakunnilta Instagramissa nimeltä: kuntakummi.

 

Pirkanmaan kunnat, Lähde: Pirkanmaan liitto

Lempäälä

Lempäälän Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Ahti Laakso: ”Lempäälän aktiivinen ja innovatiivinen yhteistyö yrittäjien ja kunnan kesken houkuttelee myös uusia ja aloittavia yrityksiä mukaan.”

Konkreettisia toiminnallisia esimerkkejä voi seurata: https://www.businesslempaala.fi/

Pirkkala

Elinkeinojohtaja osallistuu Pirkkalan Yrittäjien hallituksen kokouksiin. Lisäksi muutaman kerran vuodessa kokoontuvaan Kumppanuusryhmään kuuluvat yrittäjien ja kunnan edustajien lisäksi TREDU:n ja Pirkanmaan Yrityskummien osallistujat.

Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppulassa yrittäjien neuvonta tapahtuu MW-Kehitys Oy:ssä. Vuokrattavia ja myytäviä tiloja hallinnoidaan Yrke Kiinteistöt Oy:ssä. Yrittäjät ovat mukana kaupungin Elinvoimajaostossa. Otsikkoa klikkaamalla näet, mitä on tekeillä parhaillaan.

Takaisin ylös