Startup

Startup-yritysten tavoitteena on innovatiiviseen liikeideaan perustuva nopea kasvu, kansainvälistyminen ja arvon nousu omistajille. Tähän yleensä tarvitaan rahoitusta ulkopuolisilta sijoittajilta ja/tai omistajilta säännöllisin väliajoin.

Tutkimusten mukaan ensimmäinen toimintavuosi on startupeille ja yleensäkin aloittaville yrityksille haasteellinen. Kokemusten mukaan yrityskummien apu tässä vaiheessa on ollut merkityksellistä.

Yrityskummeilla on vahva kokemus liiketoimintojen johtamisesta, strategian ja liiketoimintasuunnitelmien sparraamisesta sekä erilaisten ongelmatilanteiden käsittelystä. Osaamisemme on yritysten käytössä toiminnan alkuvaiheessa, jolloin yritykselle on kriittistä löytää hyvä referenssiasiakas ja saada toiminta käyntiin. Tyypillisesti yrityskummit sitoutuvat myös useita vuosia kestävään mentorointityöhön asiakasyritysten kanssa.

Yrityskummien mentorointityö on yrityksille maksutonta ja perustuu yrityskummien vapaaehtoiseen haluun auttaa ja jakaa kokemustaan sekä myös uuden oppimiseen. Yrityskummijärjestö ei toimi rahoittajana ja siksi pystyy toimimaan pyyteettömästi yritysten hyväksi. Lue lisää liittymismaksusta.

Hae yrityskummia

Aloita yritysklinikalta

Meiltä saat nopeasti apua jo yhdellä yritysklinikkakäynnillä. Klinikka on maksuton kahden tunnin mittainen tapaaminen kummien kanssa.

Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Täytä ja lähetä taustatietolomake, niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan yritysklinikalle.  Klinikan jälkeen päätät, haluatko oman yrityskummin.

Hae yrityskummia

 

“Kummilta saa uutta näköalaa, kun itsellä kaikki on mustaa tai ylempalttista optimismia.”

“Ongelmat voi puhua ääneen ja vieläpä etukäteen”

LÖYDÄ OMA YRITYSKUMMI KOKENEESTA JOUKOSTAMME

  1. Saat keskustelukumppanin, jonka kanssa pystyt avoimesti ja luottamuksella pohtimaan erilaisia liiketoimintaasi liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita.
  2. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja.
  3. Saat tukea selkeän ja realistisen kuvan muodostamiseen yrityksesi sudenkuopista ja mahdollisuuksista.
  4. Autamme sinua eliminoimaan turhia virheitä.

Hae yrityskummia

Takaisin ylös