Startup-palvelu

Kokemuksesta apua onnistumiseen

Startup-yritykset ovat täynnä lupauksia tulevaisuudesta. Ennakkoluulottomuus, uudet oivallukset, erityisosaaminen, innostus ja mahdollisuuksien oivaltaminen ovat perusta niiden synnylle ja olemassaololle. Nuo piirteet harvoin yhdistyvät vahvaan kokemukseen vaativasta liiketoiminnasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Kokenut osaaja kaverina auttaa. Yrityskummit tarjoavat pyyteetöntä ja luottamuksellista apua vaativaankin startup-toimintaan.

 

Startup-palvelusta saat kummin

Meiltä saat nopeasti apua jo yhdellä yritysklinikka-käynnillä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Täytä ja lähetä taustatietolomake, niin osaamme etsiä sinulle sopivat kummiehdokkaat ja perehtyä tilanteeseesi. Toiminnanjohtajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan yritysklinikalle.

Täytä taustatietolomake

 

Alkavat ja nuoret yrittäjät

Pirkanmaan Yrityskummit tuottavat mentorointipalvelua  nuorille yrittäjille yhteistyössä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen kanssa. Erityisesti nuorille alle 30-vuotiaille yrittäjille suunnattuina näitä palveluja tarjoavat Demola  ja Tribe Tampere.

Tribe Tampere rakentaa paikallista yrittäjyys ja startup-ekosysteemiä yhdistämällä yrittäjähenkisiä yksilöitä, startup-yrittäjiä sekä yrittäjyyttä tukevia organisaatioita toimimaan aktiivisesti ja rakentamaan kukoistavaa yhteisöä – yhdessä! Startup -yrittäjät ja sellaisiksi suuntaavat pääsevät osaksi palveluja, tapahtumia, mentorointia ja verkostoja.

Yritysklinikalla puidaan kehitysmahdollisuuksia

Yritysklinikallasi tapaat sinulle valitut yrityskummit, jotka tuovat keskusteluun oman kokemuksensa startup-yritysten mahdollisuuksista ja sudenkuopista.

Toimintaasi keskittyvällä klinikalla tutustumme realistisesti yrityksesi kasvutavoitteisiin ja haasteisiin. Autamme sinua määrittämään tavoitteita ja perustaa toimintasuunnitelmalle, jotta tiedät, miten lähteä etenemään. Mikäli haluat yrityskummin tuen prosessin etenemiseen, teet kummivalintasi vasta klinikkakeskustelun jälkeen.

Yrityskummit tukemassa myös Platform6:n yrityksiä.

Yrityskummisi toimii yritystoimintasi tukena ja sparraajana. Kummisuhteet ovat luottamuksellisia ja jatkuvat niin pitkään, kun tarvitset tukea. Näin voit olla varma, ettet jatkossakaan jää yksin.

Tuemme startup-yrittäjiä yhteistyössä startup-talo Platform6:n kanssa. Platform6 toimii alkuvaiheen startup-yritysten keskittymänä, jonka tarkoituksena on tarjota tukea kasvuun kiihdyttävälle yritykselle. Tulemme järjestämään erikseen ilmoitettavia, yrityskohtaisia tapaamisia Platform6:ssa. Toiminta täsmentyy myöhemmin ja ilmoitamme siitä sivuillamme.

Platform6

“Kummitoiminnan tuella olen siirtynyt yksinyrittäjästä 16 henkilön työnantajaksi!”

“Kummina on hienoa nähdä yrittäjän kasvu yrittäjyyteen ja iloita tästä yhdessä kummiyrittäjien kanssa.”

LÖYDÄ OMA YRITYSKUMMI KOKENEESTA JOUKOSTAMME

  1. Saat kaverin, jonka kanssa pystyt avoimesti ja luottamuksella pohdiskelemaan kaikkia liiketoimintaasi liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita.
  2. Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja.
  3. Saat tukea selkeän ja realistisen kuvan muodostamiseen yrityksesi sudenkuopista ja mahdollisuuksista.
  4. Autamme sinua eliminoimaan turhia virheitä.

Näin haet yrityskummia

Takaisin ylös