Open Klinikka

Kohtaamisia ja avointa käytännönläheistä apua yrittäjiltä yrittäjille

Teemoitetut Open Klinikat ovat osa Pirkanmaan Yrityskummien maksutonta toimintaa.

Yrittäjille avoimien klinikoiden tehtävänä on herättää osallistujille uusia ajatuksia ja oivalluksia sekä antaa vastauksia yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin.

Open Klinikoilla on myös hyvin matala kynnys keskusteluihin, joihin osallistuvat niin panelisteina toimivat yrityskummit kuin osallistujatkin.

Open Klinikoille voivat osallistua kaikki yrittäjät ja yritystoiminnan aloittamista harkitsevat.

Klinikkojen sisältö keskittyy konkreettisen yrittäjän arjen tukemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Osallistujille arvokas anti on kuulla muiden yrittäjien kokemuksista ja tehdyistä ratkaisuista.

Tapahtumat

Oivallinen tapa tutustua yrityskummitoimintaan

Open Klinikoilla pureudutaan yritystoiminnan haasteisiin ja ratkaisuihin käytännön läheisellä otteella. Open Klinikat järjestetään yhdessä asiantuntijakumppaneidemme kanssa.

Open Klinikat järjestetään ensisijaisesti tapaamistilaisuuksina. Verkko-webinaareina  toteutamme Open Klinikoita Pirkanmaalla kohdistetusti alueittain.

Open klinikat Koronan vuoksi toistaiseksi tauolla

Open Klinikat ovat joutuneet jäähdyttelemään koronapandemian rajoitteiden vuoksi. Verkkosivuilla kerromme seuraavan Open Klinikan ajankohdasta ja teemasta, kun tilaisuuksien järjestäminen on taas mahdollista.

Tapahtumat

“Kaipaan käytännönläheistä tukea erityisesti yrityksen talouslukujen analysointiin, myynnin edistämiseen, ideointiin, tsemppaukseen.”

“Yrityskummien avulla on löytänyt uusia kanavia asiakaskontaktien etsimiseen ja verkostoni on laajentunut huomaamattani.”

Osallistu ja tutustu kummitoimintaan.

  1. Tuemme yrittäjiä kehittämään toimintaansa kannattaviksi ja kasvuhaluisiksi ja -kykyisiksi yrityksiksi.
  2. Olemme aktiivinen ja oma-aloitteinen kumppani sekä alueellisten suhteiden kehittäjä.
  3. Kehitämme uusia käytännöläheisiä tapoja tukea Pirkanmaan yksin-, mikro- ja pk-yrittäjien toimintaa

Tutustu yhteistyöverkostoomme 

Takaisin ylös