Nuorten mentorointi

Nuorelle yrittäjälle monet yrityksen toimintaan liittyvät asiat tulevat vastaan uusina. Suunnitelmat tuntuvat olevan hyvin mietittyjä ja toiminta on käynnistynyt ilman ikäviä yllätyksiä.  Kuitenkin saattaa mieltä kaivertaa epävarmuuden tunne:  Onkohan kaikki kohdallaan? Olenko osannut arvioida tulevia toimenpiteitä riittävän monelta kantilta?

Yrityskummin mentorointityö on luottamuksellista
Yrittäjyyttä ei tarvitse kokea yksin. Yrityskummi on hyvä ratkaisu, kun yrittäjä tarvitsee rohkaisevaa, liike-elämässä monipuolisen kokemuksensa hankkinutta keskustelukumppania, jolla on  kokemustietoa yrityksen kehittämiseen, yrittäjyyden arkeen ja erilaisiin haasteisiin. Kummien yritysmentorointi vapaaehtoistyötä ja tapahtuu yrittäjän tarpeen mukaan.

Yrityskummi verkostopalvelujen kautta

Pirkanmaan Yrityskummien tärkeä verkostokumppani on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut. Nuorille yrittäjille suunnatussa ohjelmassa yrityskummit vastaavat yrittäjien mentorointipalvelutarpeeseen.
Yhteistyö kumppanimme kanssa on tiivistä sekä mentorointitoimijana  yrittäjätilaisuuksissa  ja yrittäjien kanssa että palvelun kehittämistyössä.

Liike-elämässä kokeneen kummin tieto, taito ja kokemus antavat nuorelle yrittäjälle lisää tarkastelunäkökulmia.  Yrittäjä saa yrityskummilta mentorointiapua yrityksensä toimintaa ja kehittämistä varten sekä laajan kummiverkostomme osaamishyödyt.

Lisätietoa  löydät tältä sivustoltamme
https://www.yrityskummit.net/miten-saan-yrityskummin/

Hae yrityskummia

 

”Kummitoiminnan tuella olen siirtynyt yksinyrittäjästä 16 henkilön työnantajaksi!”

”Kummina on hienoa nähdä yrittäjän kasvu yrittäjyyteen ja iloita tästä yhdessä kummiyrittäjien kanssa!”

Takaisin ylös