Open klinikka

Avointa ja käytännönläheistä tukea suoraan yrittäjiltä yrittäjille

Yrityskummien Open Klinikoiden tehtävänä on herättää yrittäjälle uusia ajatuksia ja oivalluksia sekä saada kokemusasiantuntijoilta tietoa mahdollisimaan matalalla kynnyksellä .

Open Klinikat on Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrityskummien yhteistyömalli, jolla haluamme tukea yrittäjien toiminna tukemista tarjoamalla kokemuksiin pohjautuvaa asiantuntemusta.

”Kaipaan tukea eritysesti yrityksen talouslukujen analysointiin, myynnin edistämiseen, ideointiin, tsemppaukseen.”

Suoraan yrittäjiltä yrittäjille

Open Klinikoilla pureudutaan yritystoiminnan haasteisiin ja ratkaisuihin käytännönläheisellä otteella. Open klinikat järjetetään yhdessä asiantuntija kumppaneidemme kanssa, joko livenä tai webinaaritoteutuksina

Teemoitetut paneelikeskustelut

Open klinikoilla päästetään ääneen yrityskummeina toimivat kokeneet yrittäjät ja aihealueiden asiantuntija.  Aiheet ja teemat keskittyvät konkreettisen yrittäjän arjen tukemiseen ja toiminnan kehittämiseen arjessa.

Verkostoitumista ja kokemusten jakamista

Open Klinikoilla halutaan tukea yrittäjien verkottautumista, keskinäistä tukemista ja kokemuksien vaihtoa yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.

Ilmoittaudu mukaan.

Open Klinikoita järjestetään yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Avoimista Open Klinikoista ilmoitetaan ajankohtaista sivuilla sekä Pirkanmaan Yrityskummien Linked in sivuilla. Ilmoittautumisohjeet löydät aina tapahtumailmoituksen yhteydessä.

Linked in  Ajankohtaista

200 YRITYSKUMMIA JA VERKOSTO KÄYTETTÄVISSÄSI

  1. Tuemme yrittäjiä kehittämään toimintaansa kannattaviksi ja kasvuhaluisiksi ja -kykyisiksi yrityksiksi.
  2. Toimimme aktiivisesti ja oma-aloitteisesti verkottumisessa ja kehitämme aluellisia suhteita

  3. Kehitämme aktiivisesti uusia käytännöläheisiä tapoja tukea Pirkanmaan yksin-, mikro- ja PK-yrittäjien toimintaa

 

Takaisin ylös