Miten saan kummin?

Vertaistukea ja kokemusta juuri sinulle

Pirkanmaan yrityskummit ovat kehittäneet menetelmän, jolla kummia haluavalle yritykselle löydetään kummien laajasta asiantuntijajoukosta paras kummi.

  1. Kiinnostus
  2. Yhteydenotto
  3. Kummiklinikka
  4. Kummin valinta
  5. Yhteistyö alkaa

Menetelmän yksi tärkeä osa on kummiklinikka. Klinikassa pyritään keskusteluin selvittämään kyseisen yrityksen pulmien ydin parhaan asiantuntijan määrittelemiseksi.

VAIHE 1

Ulkopuolinen näkemys ja kokemus

KIINNOSTAAKO?

Onko sinulla halu selvittää, voisiko toimintaa kehittää yrityskummin avulla. Tee  rohkeasti aloite yhteistyöstä kanssamme.

Lähtökohtana on yrityksen halu kehittää toimintaansa hyödyntäen yrityksen ulkopuolista näkemystä ja kokemusta.

Hakemuslomake

VAIHE 2

Haasteet ja ratkaisut

YHTEYDENOTTO

1. Täytä hakemuslomake

2. Keskustele yrityksen tilanteesta toiminnanjohtajamme kanssa.

Toiminnanjohtajan kanssa käytävän luottamuksellisen keskustelun tarkoituksena on selvittää pääasialliset haasteet ja miten yrityskummit voisivat auttaa pulmien ratkaisemisessa. Keskustelu auttaa toiminnanjohtajaa myös miettimään myöhemmin pidettävää kummiklinikkaa varten sopivat kummit.

Hakemuslomake  Yhteystiedot

VAIHE 3

Kummiklinikka toiminnan kehittämiseksi

KUMMIKLINIKKA

Kummiklinikalla pääset keskustelemaan luottamuksellisesti yrityksesi nykytilasta, haasteista ja tulevaisuudesta kokeneiden yrittäjien kanssa.

Kummiklinikkaan voi lisäksesi osallistua myös muita yrityksesi edustajia. Lisäksi paikalla on 2-3 yrityskummia sekä yrityskummien toiminnanjohtaja.

Kummiklinikan tarkoituksena on selvittää millaisia tukitoimia tarvitset yrittäjänä. Pohdimme niin haasteita kuin toiminnan kehittämistä. Samalla analysoidaan mahdollisia haasteita ja ongelmia. Pelkästää keskustelun tuloksena saan selkeämmän kuvan miten edetä yrittäjänä. Samalla saamme tietoa millaisella kokemuksella varustettu yrityskummi voisi tukea sinua parhaiten.

VAIHE 4

Sopiva yrityskummi

KUMMIN VALINTA

Klinikan jälkeen määritämme yrittäjälle sopivimman kummin. Sopivin kummi voi joskus olla joku klinikan ulkopuolinen toimija. Valitun kummin kautta yrityksellä on tarvittaessa käytettävissään myös muiden yrityskummien asiantuntemus.

Yritys ja Pirkanmaan Yrityskummit ry allekirjoittavat kummisopimuksen. Kummisuhdetta ei sovita määräajaksi vaan toistaiseksi. Yhteistyö voidaan aina lopettaa jos edellytykset sen jatkamisesta loppuvat.

Kummit toimivat luottamuksellisesti ja maksuttomasti. Pirkanmaan Yrityskummit ry perii kuitenkin vähäisen liittymismaksun ja vuosimaksun hallintokulujensa kattamiseksi.

Ensimmäisestä tapaamisesta kummin kanssa on hyvä sopia pian kummin valinnan jälkeen.

VAIHE 5

YHTEISTYÖ ALKAA

Yhteistyön toteuttamisen yksityiskohdista, yhteystiedoista, ajankäytöstä, tapaamistiheydestä jne. yritys ja kummi sopivat keskenään.

Kaikki kummin saamat yritystä koskevat tiedot pysyvät vain ja ainoastaan hänen tietonaan niin kummisuhteen kestäessä kuin sen jälkeenkin. Kummi ja yritys voivat halutessaan solmia erillisen salassapitosopimuksen.

Yrityskummi tukee yritystä hyödyntäen vankkaa kokemustaan, mutta kaikki yritystä koskevat valinnat ja päätökset tekee aina yritys.

Hae yrityskummia

KYSY LISÄÄ

Verkostossa on voimaa

Me autamme pirkanmaalaisia yrittäjiä kehittämään ja kehittymään yhdessä. Toimintamme perustuu vahvaan verkostoon, yhteistyöhön, vapaaehtoisuuteen ja kokemuksen jakamiseen.

Tapani KaskelaTapani Kaskela
050 3039000
etunimi.sukunimi@yrityskummit.net
Osoite:
Technopolis C-talo
Kalevantie 2
33100 Tampere

Ajankohtaista

Zoneatlas Oy on Pirkanmaan Yrityskummien Vuoden 2020 Kummiyritys

Lue lisää: Zoneatlas Oy on Pirkanmaan Yrityskummien Vuoden 2020 Kummiyritys

”ILMAN KUMMIN ROHKAISUA OLISIN EHKÄ YKSINYRITTÄJÄ”

Lue lisää: ”ILMAN KUMMIN ROHKAISUA OLISIN EHKÄ YKSINYRITTÄJÄ”

LEOKO ON AINUTLAATUINEN ALALLAAN SUOMESSA – YRITYSKUMMI LÄHTI KIRKASTAMAAN VOIMAILIJOIDEN MERKKIÄ

Lue lisää: LEOKO ON AINUTLAATUINEN ALALLAAN SUOMESSA – YRITYSKUMMI LÄHTI KIRKASTAMAAN VOIMAILIJOIDEN MERKKIÄ

Tampereen Viherrakennus Oy sai Vuoden 2019 kummiyritys -palkinnon

Lue lisää: Tampereen Viherrakennus Oy sai Vuoden 2019 kummiyritys -palkinnon
Takaisin ylös